Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
09/02/2008 Carme Chac贸n 鈥淎mb tota rotunditat: no hi haur脿 transvasament de l麓Ebre鈥?
13 abr 2008
NO AL TRANSVASAMENT!
transno.jpg
pscebre.pdf
pscebre.pdf (1,73 MiB)
El Govern Zapatero ha optat finalment pel transvasament de l'Ebre a Barcelona malgrat que la nova ministra de Defensa, Carme Chacón, es va manifestar en contra durant la campanya electoral en dues ocasions. La llavors candidata del PSC es referia, en aquest cas, al transvasament cap a altres comunitats autònomes.

El passat 6 de febrer Chacón va afirmar que â渆l PP està pensant en recuperar el transvasament de l´Ebreâ? i va assegurar â淓ls ciutadans han de saber que si guanya Rajoy, el PP ho tirarà endavantâ?. â淎vui sabem més que mai -va afegir- l´error majúscul que hagués estat portar endavant el transvasament, tal i com pretenia el PPâ?.

Tes dies després, el 9 de febrer, va insistir que â渁mb tota rotunditat" "no hi haurà transvasament de l´Ebreâ?, segons la propia nota de premsa del PSC. â淎mb l´orgull i la responsabilitat dels que han complert la seva paraula, els socialistes som l´única garantia de l´enterrament definitiu del transvasament de l´Ebreâ?, va afegir. â淭othom ha pres consciència menys els que volen continuar mentintâ?, va insistir.

Chacón, que va fer aquestes declaracions en un acte a Sant Jaume d´Enveja, va refermar la seva opinió que el transvasament â渉auria estat un error majúsculâ? i â渉em fet les inversions perquè les infrastructures de l´aigua arribin el més aviat possibleâ?.
Mira també:
http://ebre.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 09/02/2008 Carme Chac贸n 鈥淎mb tota rotunditat: no hi haur脿 transvasament de l麓Ebre鈥?
14 abr 2008
¡Osti!, ¡No me lo puedo creer!:
Los políticos mienten y trepan.
Sindicat Terrassa