Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Concert pel segon aniversari de la ‘Directa’
10 abr 2008
Pirat’s Sound Sistema, Naraina i PD El Capità,
en concert pel segon aniversari de la ‘Directa’

La revista alternativa celebra dos anys amb un concert solidari i la publicació d’un llibre amb les millors entrevistes en col·laboració amb l’editorial Virus
cartell concert segon aniversari directa.jpg
El setmanari Directa fa dos anys, i per celebrar-ho organitza un concert a la Farinera del Clot de Barcelona el proper 18 d’abril a les 22h. Serà una nit solidària per recollir fons per aquest projecte d’informació alternativa, amb la participació de Pirat’s Sound Sistema, Naraina i PD El Capità.
El grup de ragga de Sants Pirat’s Sound Sistema fa parada al Clot per presentar el seu segon treball Vol. II., després de viatjar fins Alemanya, on han actuat al Nach Der Gix Festival d’Elmshorn, i de realitzar una gira conjunta per Occitània amb Mauresca Fracas Dub. El grup de rumba de Ponent Naraina també se suma a la festa de la Directa tot presentant els temes del seu primer disc, Naraina nano!. El fi de festa anirà a càrrec del PD El Capità: ‘rumba i cultura fins a la sepultura’ és el lema d’aquest punxa-discos.

La ‘Directa’, informació lliure
La Directa celebra dos anys consolidant-se com un dels projectes d’informació alterantiva amb més projecció dels Països Catalans, cada setmana fidel a la cita amb els seus lectors i informant sobre l’actualitat dels moviments socials. La revista s’autogestiona mitjançant les aportacions dels seus subscriptors –gairebé 800- i ha esdevingut un dels puntals de la informació alternativa.
El segon aniversari de la revista coincideix amb la publicació del llibre La Indirecta, una entrevista a l’esquerra (Virus, 2008), que reuneix les entrevistes més destacades que ha publicat el setmanari, a personatges com Noam Chomsky, Naomi Klein, Mònica Terribas, Arcadi Oliveres o Neus Català.

Segon aniversari de la ‘Directa’
Pirat’s Sound Sistema + Naraina + PD El Capità
18 d’abril, La Farinera del Clot (Barcelona), 22h, 5 euros
Més informació a <www.setmanaridirecta.info>;
Mira també:
http://www.setmanaridirecta.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concert pel segon aniversari de la ‘Directa’
16 abr 2008
Felicitats i endavant amb projectes com aquests que tanta falta ens fan!!
Sindicat Terrassa