Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Ja podeu llegir el Info Usurpa d'aquesta setmana
09 abr 2008
El Info Usurpa 523 ja esta disponible.
No olvideu que el dimarts que ve tenim aixó:
CONCENTRACIÓ LA POLICIA A JUDICI Dmt a les 9:30h dvt palau de la justicia <M> L1 Arc de Triomf
Podeu descarregar-ho aqui

22_usurpa.pdf
usurpa.pdf (129,4 KiB)


o visitar la nostra pagina web


i no olvideu que aquesta setmana tenim :
SETMANA DE MOBILITZACIONS CONTRA L'AÃ?LLAMENT DELS PRESXS ANARQUISTES A ITALIA Del 7 al 14 d'abril
DIES D'ACCIONS EN SOLIDARITAT AMB ELS ESPAIS ALLIBERATS 11 i 12 d'abril 2008 + infos http://squat.net/april2008
MANIFESTACIÓ RECUPEREM ELS CARRERS – RECLAIM THE STREETS Dmg 13 abril a les 15h, lloc sorpresa !
MARXA POPULAR EN DEFENSA DE COLLSEROLA Dmg 13 fins al Tibidabo + infos http://collserola.org/marxa13.html
VAGA INDEFINIDA CONDUCTORS/ES D'AUTOBUSOS. SOLIDARITZA'T actes del 15 al 18 d'abril
Mira també:
http://squat.net/usurpa

This work is in the public domain

Comentaris

qui és l'enemic?
09 abr 2008
Bona rectificació companys/es

A part de la opinió que tinguem cadascú sobre la legalització, NO ENS HEM D'EQUIVOCAR D'ENEMIC!!

Això sí que seria fer-lis un favor als polítics

Ja ho deia La Polla: "luchamos entre nosotros, mientras ellos se rien.."
Re: Ja podeu llegir el Info Usurpa d'aquesta setmana
09 abr 2008
Doncs la veritat, jo crec que no val la pena llegir la basura que escriviu.

Gràcies pel calendari d'activitats de totes maneres.
Re: Ja podeu llegir el Info Usurpa d'aquesta setmana
09 abr 2008
l'info-usurpa és un col·lectiu, però a diferència dels altres col·lectius del moviment engloba dins el seu paraigües gairebé totes les cases que fan coses a bcn... en certa manera l'infousrpa la fan totes les cases que fan activitats, que les envien, que "produeixen" informació per ser compilada en tres folis. I aquesta informació arriba a totes les cases. Quan deliberadament es fa fora una casa sense que hi hagi hagut un debat de quan es fa fora i quan no... totes les cases es veuen influenciades.

Tota kasa que dóna info al usurpa té dret a dir la seva... perquè és d'aquestes cases que la info surt!

Això no vol dir que no es feliciti a la penya que es curra cada setmana la gestió d'això... però és això, "gestió"... les decisions importants han de ser compartides amb els implicats... això crec!

Perquè si, al final, l'InfoUsrpa és un butlletí d'un col·lectiu "x" que publica segons els seus criteris i prou i no té per què donar explicacions del que fa i deixa de fer... aleshores que es digui clar. Potser sortiran infousurpes feministes, antisexistes, antifeixistes, ecologistes, vegans, carnívors... cada casa podria fer el seu butlletí?

A mi m'agrada un espai col·lectiu d'informació... i com a espai col·lectiu, els criteris són col·lectius.

Aquest és un debat, no?

Un altre debat és, com afecta a les kases en general el fet que un kasa pacti/negociï/col·labori amb les administracions?
Re: Ja podeu llegir el Info Usurpa d'aquesta setmana
09 abr 2008
Estic completament d'acord amb l'intervenció de debatS en llista. Sembla que sota la crítica a una política de pacte amb les administracions publiques, ara els que fan la feina a l'info-usurpa (molt meritória i necessária) vulguin triar profit de la seva posició central(ista?) en el procès de producció de infos que fem entre totes (i no només els centralitzadors de les infos). Crec que cal deixar de confondre els dos debats i no estaria malament si la cosa comencès per on ha començat: a l'info-usurpa. Es a dir, deixant de barrejar-ho tot. Només quan s'hagin aclarat els procediments de deliberació resultarà possible entrar en un debat més de contingut sobre la pertinència de negociar o no. Lo contrari només debilita al moviment.

PS: per cert, les kases okupes són institucions, però del moviment, no de l'Estat. A veure si comencem a distinguir conceptes: una cosa són les administracions publiques de l'Estat i altra les institucions.
Re: Ja podeu llegir el Info Usurpa d'aquesta setmana
09 abr 2008
1.- Crec que tots els comentaris que s'han escrit fins ara es referien a les institucions de l'Estat (ara ja pots rellegir tots els comentaris i fer-te un criteri sobre el que s'estava dient. A mi ja m'ha queadat clar)
2.-Estic totalment en desacord amb debatS en llista: El servei que ofereix l'Info-usurpa no és la gestió ode la informació que s'envia. El servei que ofereix l'info-usurpa es el de publicar un butlletí informatiu on hi ha informació de les cases okupades i d'altres espais del moviment. Qui vol pot enviar la seva informació pet "utilitzar-lo", però no per "crear-lo". Dir que estás creant l'usurpa quan en realitat el que fas és utilitzar una eina que ells posen al teu abast em sembla un argument en extrem demagog.

Vull matitzar que ni formo part del col·lectiu de l'info-usurpa ni sé com s'autodefineixen ells, però com dic, l'altre opinió em semblava massa demagógica com per deixar-la passar.
Re: Ja podeu llegir el Info Usurpa d'aquesta setmana
09 abr 2008
A mi em sembla fatal el text de l'usurpa valorant el què ha passat. No serveix amenaçar algú, publicar les amenaces i a sobre dir "és que hem començat el debat massa fort pq som gent amb passió". Home, no. En qualsevol cas, estarem tots d'acord que si el que es volia era llençar la pedra a l'aigua i començar a discutir entre companys (discussió molt legítima, per cert) no era la millor manera, i si ells ho haguessin reconegut ara, probablement el debat s'afrontaria millor i amb més empatia entre les parts. Així, ho veig difícil.

Evidentment, l'usurpa el fa la gent que el fa, i punt. Jo no li demano a la directa ni a diagonal, ni al catalunya ni a la burxa que perquè posen això i no posen lo altre. Tenen tot el dret del món de decidir què posen i què no ...ara bé, aquest dret comporta també que es fan responsables del que publiquen, i van publicar aquell text dels "algunxs usuarixs del usurpa". Si a sobre ells no són capaços de reconeixer explícitament i no amb aquestes mitjes veritats que les formes no eren les millors...

Per mi el què és més greu ha estat en primer lloc l'obviar completament els comentaris que hi han hagut en aquesta pàgina sobre la qüestió, qualificant-los de patètics i ni tant sols dignant-se a citar la pàgina en qüestió. Mmmm, mal rotllo, us passeu la vida citant i publicant coses a indy, si no esteu d'acord amb els comentaris és ben legítim, però desautoritzar-los així...

I la cosa pitjor que ha deixat aquesta història, la part més amarga del regust més amarg és que ens ha deixat claríssim a tots i a totes que estem vorejant el donar-nos d'hosties entre nosaltres, i que n'hi ha prou amb una guspira o un provocador (intencionat o no, sigui dels "uns" o dels "altres") per tal que ens encenem i la liem. Ull, calma, serenor, no insultar-se, no publicar dades personals, i debatim, malgrat aquest trist començament i malgrat aquesta no-rectificació per part de l'usurpa.

I el què és pitjor,
Re: Ja podeu llegir el Info Usurpa d'aquesta setmana
10 abr 2008
Quina vergonya, gent d'Info-usurpa!! Que és això de que no vau escriure la carta però que hi esteu d'acord i que va, que sí, que ara us tornem a cedir un espai però sense incloure el cicle de xerrades... i després parleu de censura als grans mitjans? No us cau la cara de vergonya, hipòcrites?

"A INFO-USURPA ES CENSURA, COM A LA DICTADURA"
"A INFO-USURPA ES CENSURA, COM A LA DICTADURA"
"A INFO-USURPA ES CENSURA, COM A LA DICTADURA"
"A INFO-USURPA ES CENSURA, COM A LA DICTADURA"
Re: Ja podeu llegir el Info Usurpa d'aquesta setmana
10 abr 2008
"Estoy totalmente de acuerdo con las dos cartas publicadas en el Info-Usurpa y la línea editorial que están adoptando con respecto al "caso de las magdalenas".

Es totalmente *inaceptable* que alguien, o un grupo, en un espacio autónomo, tenga criterios de funcionamiento propios. Si Magdalenas quiere enfilar algún tipo de política exploratoria o aventurera, antes tiene que hacer una asamblea general de los centros sociales de toda Barcelona. O mejor dicho: de todo el Estado español, porque, el mismo criterio de acuerdo con el cual lo que ellxs hagan afectará a toda Barcelona, se puede aplicar al resto del Estado.

Si Magdalenas siguen en sus trece, es decir, si siguen teniendo criterios propios y no van uno por uno a todos los okupas de Barcelona a explicar lo que están haciendo, entonces, propongo que, además del Info-Usurpa, se les expulse de todos los espacios comunicativos autónomos. Inclusive de este Indymedia. Todas las ips de lxs miembrxs de Magdalenas han de ser localizados y baneados de Indymedia, Nodo50, y otros espacios comunicativos semejantes.

Debe ser también prohibida su entrada en las fiestas de los centros sociales. Y por supuesto, no puede volver a tener novios, novias o amantes, que procedan de ningún centro social, al menos de Barcelona.

Si quieren tener ideas, que las tengan en otro lado.

Finalmente: celebro que el Info-Usurpa haya tenido la delicadeza de escribir todos sus comunicados en catalán y respetando la pluralidad de género en el lenguaje (escribir siempre con x). Si unx tiene que insultar y amenazar, que sea con lenguaje políticamente correcto.

Magdalenes será de ahora en adelante para mí como la madgalena de Proust: cada vez que vea una en el desayuno, me evocará los peligros del reformismo.

Salut."
Re: Ja podeu llegir el Info Usurpa d'aquesta setmana
10 abr 2008
que rara es la gente. Tienen ganas de bronca a toda costa. Pues a mí la "rectificación" (que no lo es) del usurpa me ha molado. Sobre todo donde decían que PHRP son muchas otras cosas a parte el debate este, y que el mundo no es tan blanco y negro.
Sindicato Sindicat