Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Barcelona IMC censura i elimina dos comunicats de GBtv per motius "Lucratius"
07 abr 2008
Des de GBtv ja hem enviat un e-mail demanant explicacions i que se'ns torni a publicar els comunicats i se'ns doni llibertat per a publicar-ne d'altres.
La setmana passada ja vam escriure perque creiem que és un error que censurin un missatge per finalitats lucratives d'una assemblea de gent que està currant en una televisió d'informació i de funcionament alternatiu sense cap mena de fi lucratiu, de fet les persones que hi treballen no cobren.

Encara no hem rebut resposta i això no pot quedar així, s'hauria d' investigar més quan es treu un missatge d'aquesta manera d'una pàgina que en teoria és "lliure".
Mira també:
http://www.tvgramenet.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Barcelona IMC censura i elimina dos comunicats de GBtv per motius "Lucratius"
08 abr 2008
Llàstima no haver esperat a rebre la resposta.
Heu de pensar que els temes es debaten i no es deixen a l'aire, de vegades necessitem una mica de temps. Espero que os haurà satisfet i contem amb la vostra col·laboració en aquesta pàgina,
Resposta del mateix dia
09 abr 2008
El passat 1 d'abril fou publicat a la columna d'Indymedia Barcelona un article de títol "Novetats a Gramenet del Besòs Televisió", i fou eliminat sota el criteri "Publicacio amb FINALITATS LUCRATIVES".

Arran de la vostra queixa hem debatut l'afer, sorgit de la queixa d'altres usuarixs, donat que s'havia entès el projecte com a empresa comercial pel fet de tenir-hi una tarifa de publicitat publicada i algun enllaç a d'altres anunciants. Tot i amb això, ara hem contrastat aquest aspecte amb la intenció crítica del projecte i alternativa envers la informació/propaganda institucional.

Per tal de poder rectificar l'eliminació i que es torni a veure en primer terme, però, us agrairíem que torneu a publicar un article, afegint una mica d'aclariment per a què lxs demés usuarixs no tornin a entendre-ho com "spam".

Nota: En el nostre debat hem matisat una qüestió; quan per exemple algú publica a IMC-BCN una còpia d'un article del diari comercial "El Pais" i enllaça amb l'original, és molt diferent de què vingués un redactor de "El Pais" a anunciar el diari o un sumari de continguts. No sembla ser tampoc el vostre cas.
Sindicat Terrassa