Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Convocatòria del FSVALL 2008
07 abr 2008
IV Fòrum Social a la Vall (Cap el Fòrum Social del País Valencià)

El IV Fòrum Social a la Vall (cap el Fòrum Social del País Valencià) tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig de 2008 a la Vall d’Uixó, amb l’objectiu de ser un espai obert de participació, articulació i aprenentatge de la societat civil valenciana.
Copia de logo final. ph.jpg
IV Fòrum Social a la Vall (Cap el Fòrum Social del País Valencià)

El IV Fòrum Social a la Vall (cap el Fòrum Social del País Valencià) tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig de 2008 a la Vall d’Uixó, amb l’objectiu de ser un espai obert de participació, articulació i aprenentatge de la societat civil valenciana.

Enguany la metodologia del fòrum social prioritzarà l’articulació i aprenentatge de moviments socials i organitzacions valencianes sobre tres dels temes de més actualitat i importancia al País Valencià: DONA, IMMIGRACIÓ I DEFENSA DEL TERRITORI.

Especialment important serà l’Assemblea de Fòrums Socials Valencians que tindrà lloc durant el IV FSVall, on es parlarà sobre la possibilitat d’impulsar el primer Fòrum Social del País Valencià per l’any 2009, per reivindicar que un altre món i un altre País Valencià són possibles.

La presentació prèvia es farà dues setmanes abans, el 16 de maig de 2008, al Casal Jaume I de la Vall d’Uixó, on participaran Vicent Martínez Guzman (Director de la Càtedra Unesco de Filosofia per la Pau de la UJI) i Tica Font (Vicepresidenta de Justícia i Pau).

La inauguració el dia 30 de maig comptarà amb la participació de Rosa Regàs (Escriptora i exdirectora de la Biblioteca Nacional d’Espanya).

Per a més informació pots escriure a info ARROBA forumsociallavall.org i consultar la web: www.forumsociallavall.org

Participació i inscripcions del IV Fòrum Social a la Vall:

La participació és lliure i oberta, amb les limitacions que el FSM estableix: no poden participar partits polítics, entitats governamentals o organitzacions violentes.


El termini per rebre les propostes de participació a les Taules rodones sobre immigració, dona i defensa del territori, és el 18 de maig de 2008.

La inscripció és totalment lliure i gratuïta. Per millorar les capacitats organitzatives es recomana inscripció prèvia, indicant nom, procedència i activitats a les que es participarà a l’email info ARROBA forumsociallavall.org.

Existeix un “espai de participació� a la web www.forumsociallavall.org on es dona lloc a debatre sobre aspectes tant organitzatius com de contingut i metodologia sobre el IV FSVall.

Metodologia del IV Fòrum Social a la Vall:

A les taules rodones dels moviments socials valencians es realitzaran reunions d’activistes d’organitzacions, grups, col·lectius i moviments socials de cada una de les temàtiques proposades amb l’objectiu de:

-     Fer palesa la realitat de al Pais Valencià sobre cada una de les temàtiques proposades: defensa del territori, immigració i dona.

-     Presentar les lluites, estratègies i campanyes valencianes en les temàtiques esmentades als i les participants.

-     Intercanviar contactes entre els i les participants.

-     Presentar un document de propostes sorgides al seminari per construir un “altre món i un altre País Valenciàâ€?.

El temps d’intervenció es repartirà per igual entre totes les organitzacions i moviments socials que ho demanen. Hi haurà una primera part de presentació i una segona de debat. En la mesura del possible, es transcriuran i difondran els debats i alternatives presentades pels moviments socials valencians per construir un altre món i un altre País Valencià. Es publicaran a la web www.forumsociallavall.org

A l’entrada del local on es realitzaran les activitats hi haurà espai perquè cada entitat deixe els seus materials de difusió i venda.

Per limitacions organitzatives, en principi, enguany no es facilitarà espai per les exposicions, passe de documentals i/o pel·lícules, fira d’entitats i/o escenari cultural, però segons les capacitats organitzatives, es comunicarà si finalment es podran incloure aquest tipus d’activitats.

Allotjament al IV Fòrum Social a la Vall:

Com enguany tindrem participants de tot el territori valencià, des de l’organització es facilitarà l’accés a l’allotjament accesible, barat i/o solidari en la mesura del possible, a qui així ho demane.
Mira també:
http://www.forumsociallavall.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat