Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Campanya inscripcions:"Brigades de Solidaritat Solidaritat Internacional amb NICARAGUA" 20
27 mar 2008
Casa Nicaragua del Baix Llobregat Sud engega un any més les BRIGADES DE SOLIDARITAT AMB NICARAGUA. Lâactivitat va dirigida als ciutadans de les poblacions del Baix Llobregat, Barcelona i rodalies que vulguin participar.
Les brigades tenen una important fase de formació i preparació. Lâexperiència de colâ¢laboració directa amb organitzacions populars es du a terme els mesos de juliol i/o agost. No obstant, el compromis adquirit te trascendència a la tornada de Nicaragua i comporta la importància de mantenir en el nostre entorn una participació activa i tranformadora solidària amb Nicaragua.

Nosaltres colâ¢laborem amb entitats Nicaragüenques que incideixen en diferents àmbits: EDUCACIÃ, GENERE, MEDI AMBIENT, DESENVOLUPAMENT RURAL , COMUNITARI , SANITAT...Qui som?
La Casa Nicaragua te els seus origens al 1979, al caliu arrel de la revolució Sandinista. Des dâaleshores hem treballat per reforçar els vincles entre pobles a través del coneixement mutu i desenvolupant propostes de solidaritat. Casa Nicaragua es una entitat oberta a tothom qui entén la solidaritat com un treball constant dâagermanament entre els pobles i com a un compromís polític.

Les Brigades de Solidaritat Internacional són una corrent de Solidaritat i recolzament polític-social, amb els moviments populars dâalliberament dels pobles del Sud; basades en la denuncia de les injustícies socials causades per lâactual ordre económic-polític internacional i amb una posició independent i crítica respecte a les polítiques exteriors i de cooperació dels governs.

Tot i que la finalitat de la activitat no és la realització dâun projecte sino lâexperiencia de coneixer un altre realitat i el treball que la entitat visitada esta portant a terme, fem un recolçament dels projectes que estan portan a terme, o participem a algunes tasques que la entitat esta fem al instant que la brigada arriba al país. Les activitats poden variar desde la explicació que fem a la formació a quan la brigada arriba a Nicaragua.

Tot i aixó sempre hen de tenir en compte que la verdader recolçament es el treball que farem en equip quan tornem al nostre país.

Amb qui anem?
Les brigades estaran constituides en equips de treball que es formaran i conviuran amb una entitat popular a Nicaragua. Les brigades treballen i coneixen el treball de lâentitat, tot creant i enfortint vincles que creen xarxes amb entitats, Nicaragüenques com sindicats, associacions, cooperatives... que també lluiten per un món més just.

Per participar a la BRIGADA es requereix:
* Ser major de 21 anys, i ser ciutadà del Baix Llobregat, Barcelona o rodalies.
* Formalitzar lâinscripció amb el pagament de 50 euros i entrega de la fitxa dâinscripció abans del 17 de abril.
* Assistir a tota la formació que ofereix la Casa Nicaragua als Brigadistes.
* Participar a les nostres activitats al carrer o treball de formació i treball intern.
* Es valorarà experiencia treball en grup, associacionisme, campanyes solidàries, moviments socials, polítics o síndicals.


Per més informació:
Assistir a una de les nostres Reunions dâinscripció:
* Podeu assistir a una de les reunions per tal dâinformar-vos (objectius, funcionament, inquietuds...) i realitzar la pre-inscripció (recollirem les fitxes dâinscripció).

- dissabtes a les 12 o 18:30h
29 de Març
5 de Abril     - diumenges a les 12h
30 de Març
6 de Abril

Lloc: Casa de la Solidaritat de Barcelona c/ Vistalegre n15 (metro âSt Antoniâ?, L2).

Contactar amb nosaltres:
Enviant un correu electrònic a: brigadesdsolidaritat ARROBA yahoo.es
1_CartellBrigadesdSolidaritat20082.doc
CartellBrigadesdSolidaritat20082.doc (1,27 MiB)
#file_CartellBrigadesdSolidaritat20082#

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Campanya inscripcions:"Brigades de Solidaritat Solidaritat Internacional amb NICARAGUA" 20
27 mar 2008
i per una inscripció feu pagar 50e?? juer amb la solidaritat d'estiueg eh...
Sindicat Terrassa