Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : especulació i okupació
Csoa La Fibra : Manifestació (29-3-2008)
27 mar 2008
MANIFESTACIÓ 29 MARÇ 17H. a la drogueria
cartell.jpg
EL DIA 29 DE MARÇ A LES 17H., a la plaça gran, davant de la drogueria.
Convoquem una manifestacIó en contra del desallotjament del centre social okupat i autogestionat la FIBRA, la mani s'acabarà al csoa, amb la carxofa reggae festival.

perquè volem l'hort, el hacklab, els concerts, els cabarrets, els tallers,la crítica, l'autogestió... perquè no volem aquests lloguers desorbitats, aquest conformisme envers l'especulació, la manca d'espais de creació....AQU� ENS PLANTEM!!!
Mira també:
http://musaik.net

This work is in the public domain

Comentaris

Csoa La Fibra : Concert : LA CARXOFA REGGAE FESTIVAL
27 mar 2008
Modificat: 01:00:01
cartellcarxofa.jpg
LA CARXOFA REGGAE FESTIVAL Dissabte 29 març, 21:00h Al CSOA La Fibra El proper dissabte 29 de març, dos dies després del judici del CSOA La Fibra, tindrà lloc la primera edició de La Carxofa Reggae Festival en aquest mateix espai. En aquest festival de músiques afro-jamaicanes amb naixement a Mataró, tindrem un 3x3 de Reggae, amb tres formacions i tres SoundSystems. Acosta't a partir de les 21h per participar en el sopar popular i no perdre't l'entrega de prèmis "La Carxofa �guards", representada per la Cia Cronopis, que LaFLama vol otorgar a la cultura de base. Actuaran... KAMAL AFRO 70 http://www.myspace.com/kamalafroseventy BLACK GHANDI http://www.myspace.com/blackgandhimusic OH! YELLOW http://www.myspace.com/ohyellowband +3 SoundsSystems... LION OF JUSSA + Info http://laflama.org/index.php?option=com_content&task=view&id=130&Itemid=0 AFTERSUNSOUND + Info http://laflama.org/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=82 MATRAKU (Ràdio Duba FM) Bò d'ajut als músics i autogestió del CSOA : 4 €
Mira també:
http://musaik.net
http://laflama.org
Re: Csoa La Fibra : Manifestació (29-3-2008)
14 abr 2008
A vore si comencem a treballar i no a tocar els collons a la resta de ciutadans de Mataro, estic cansat de la merda de ocupes o gentusa que no fan altra cosa que embrutar tota la ciutat.
Diguem prou!
Sindicat Terrassa