Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : especulació i okupació
Csoa La Fibra : Concentració davant els jutjats
27 mar 2008
txapa groga.jpg
Dijous 27 Març, 2008, 12:00 - 14:00

Concentració davant el Jutjat d'Instrucció nº 6 de Mataró per el judici on es deman 30.000 euros de caució per a poder tindre defensa.

Lloc:     Jutjat d'Instrucció nº 6 de Mataró
Mira també:
http://musaik.net

This work is in the public domain

Comentaris

Csoa La Fibra : Roda de premsa (14-3-2008)
27 mar 2008
color.jpg
dsc02604.jpg
dsc02606.jpg
dsc02607.jpg
RODA DE PREMSA
NO ENS TOQUEU LA FIBRA! AQUÃ? ENS PLANTEM!

Des del Centre Social Okupat i Autogestionat la Fibra hem convocat la roda de premsa per a informar que el Dijous 27 de Març a les 12:30 tenim el judici, que decidirà el futur desallotjament del l’espai, al jutjat d’instrucció Nº 6 de Mataró. Ens demanen una caució de 30.000 euros per poder defensar-nos durant el judici, confirmant que no tots som iguals davant la llei, creiem que això vulnera el dret de les persones per a defensar-se.
Els qui ens acusen no els hi molesta l’espai sinó la feina política que s’hi fa dins; el demostrar diàriament que podem fer coses sense necessitat de mediacions governamentals. Els desmuntem la seva màxima de que les persones no poden fer res fora de les institucions. Practiquem solucions al problema de l’ habitatge, al d’espais, al de la creació de base. Creem nous àmbits de relació i creació, on el coneixement és lliure i compartit.
No poden permetre llocs de crítica i pràctica, es per això que volen acabar amb tot tipus de dissidència política que exposi les vergonyes del govern municipal, la falta de política social , l’especulació , la dificultat per accedir a un habitatge digne, el treball precari, la discriminació, la falta de recursos i d’espais per a la creació i la cultura.
La Fibra ha actuat des de fa 2 anys i mig com a centre de reunió i formació de grups i moviments de la ciutat, relacionant-se i treballant amb el barri, amb el moviment veïnal, i d’altres grups socials. S’han realitzat nombrosos tallers gratuïts com ara circ, informàtica lliure, flamenc, cuina i un llarg etcètera. Ha acollit espectacles diversos com cabarets, concerts, festivals i d’altres esdeveniments.
Així doncs creiem que amb la desaparició del centre social quedarà un buit tant al barri de Rocafonda com a la ciutat de Mataró, ja que manquen espais públics on realitzar de forma gratuïta tot el que en aquests anys s’ha acollit en el CSOA La Fibra.
Finalment volem recordar antics Centres Socials Okupats de Mataró com ara L’Estella o la Drogueria que, després de ser desallotjades, han passat a l’abandó absolut, a l’espera dels plans urbanístics que justificaven que el Centre Social hagués de deixar d’existir.
Mira també:
http://musaik.net
Sindicato Sindicat