Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
(UAB) demà al Rectorat! La lluita continua!
25 mar 2008
Demà dimecres al matí es reprèn el Consell de Govern que es va suspendre quan els estudiants vam anar a demanar explicacions al rector per la carnisseria dels mossos.

No nomès no van atendre les demandes dels estudiants sinò que a sobre reprenen el consell de govern demà per tal que no tinguem temps d'organitzar-nos i tot quedi en una 'anècdota' i puguin fer el que els hi dongui la gana menyspreant un cop més la resposta ferma i unitària que vam donar les estudiants.

La falta de transparència en la gestió de l'equip de govern era i segueix sent una vergonya, però el fet de negar-se a donar explicacions als estudiants de perquè van deixar entrar la policia, i de reprendre el consell de govern sense avisar demostra una falta de transparència i una falta de dignitat inadmissibles.

Fa temps que se'ls hi ha escapat de les mans la gestió de la universitat, i per això cal que demà fem pinya per demanar UN COP MÉS la dimissió del rector i del seu equip.

Demà dimecres 26 de març a les 8:30h del matí ens concentrarem a la plaça cívica per anar cap al rectorat on s'hi ha convocat el Consell de Govern. És important la participació de tots i totes perquè no tinguin CAP argument per minimitzar la nostra portesta i per demostrar-los que som molts més dels que volen i diuen i perque els hi quedi ben clar que no els volem!


El rector, malgrat les dues setmanes de lluita i les més de 3.000 signatures d´estudiants i professors demanant la dimissió, no ha dimitit i demà pretén seguir amb el Consell de Govern.

No ho aconseguirà!

A la UAB la lluita continua!!

No a l´aplicació del Pla Bolonya!

Rector Dimissió! Mossos mai més!


Feu-ne tota la difusió que pogueu, malgrat tenir poc temps s'ha d'arribar a tothom que sigui possible.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: (UAB) demà al Rectorat! La lluita continua!
25 mar 2008
no teneis ni idea... que hariais vosotros si fueseis rectores y 50 tontos de turno se encierran en una facultad impidiendo su funcionamiento adecuado? Y lo que es peor, violando el derecho a recibir educacion del resto de estudiantes?

Aunque quizas lo mejor es calificar de "carniceria" o "agresiones y palizas" algo que simplemente fue un desalojo a EMPUJONES de los que se resistian a ser desalojados?

En fin, que tengais suerte
Re: (UAB) demà al Rectorat! La lluita continua!
26 mar 2008
Isra fas honor al teu nom... capullo!
Re: (UAB) demà al Rectorat! La lluita continua!
26 mar 2008
Empujones, sí sí, i cops de porra també.

Si tant sagrat és el dret a rebre educació, perquè ningú es queixa quan els rectors europeus reunits aquests dies a la UB obliguen a suspendre les classes a les facultats de l'edifici central?
Re: (UAB) demà al Rectorat! La lluita continua!
26 mar 2008
A empujones????

Encara tinc la ferida al cap que hem van fotre amb la porra, mes la gent amb collarí o que va rebre unes osties bestials.

el derecho a recibir educacion???

Precisament si bolonia s'aplica com esta pensat es molt possible que es redueixi els estudiants a la meitat perque només podrà estudiar qui tingui pasta

Pero lo que hem fot més rabia es com justifiques les tremendes agessions contra gent que estava fora donant sport a la tancada, estic en tot el det del món a estar a la meva facultt donant suport a un acció i per aixó en un estat de dret no pot venir la policia a allisar gent que estava asseguda a terra, i si no t'ho creus mira les imatges capullo!

I si he de anar a osties es va a osties fill de puta, pero no caurem en la provocació de inutils com tu, no se si ets un fatxa o un subnormal

tira't per un balcó i faràs un favor als estudiants que lluiten pels seus drets i a la resta de la societat, merda humana!
Sindicato Sindicat