Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Roda de premsa per presentar la Plataforma Usuaris/es pels 2 dies
24 mar 2008
El proper dimecres 26 de març a les 10 del matí davant de Departament de treball, C/ Sepulveda 148-150 es realitzarà una roda de premsa per donar a conéixer la Plataforma Usuaris/es pels 2 dies!.
busostarjetadosdies.jpg
S'ha agafat aquesta data i aquesta hora perque és el moment en que Treballadors/es de TMB i Direcció es tornen a juntar per tractar de desencallar el conflicte. Tot indica que no hi haurà cap tipus d'acord, ja que la Direcció segueix en una postura d'inmovilisme total.

En aquesta roda de premsa es donarà conéixer la creació de la tarjeta T-2Dies. Us hi esperem a tots i totes. Per més informació podeu enviar un e-mail a usuariespels2dies ARROBA gmail.com

aquesta nova targeta amb la qual podreu viatjar per la xarxa d'autobusos de Barcelona, durant els dies de vaga que ens esperen. És una targeta solidària que us ha de possibilitar viatjar sense pagar, contribuint a afeblir la posició de l'Ajuntament, fent disminuir els beneficis de l'empresa municipal, i per tant sent part activa en el conflicte, afavorint doncs, a forçar una negociació ràpida per a solucionar ja, un conflicte que ens afecta com a usuaries i que afecta a milers de treballadores.

Pels dos dies, els dijous i la resta de dies de vaga, no oblides la T-2dies!

Imprimeix-la, difont-la, utilitza-la !
Mira també:
http://usuarispels2dies.blogspot.com
http://www.sialsdosdies.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat