Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
L'Entesa de Sabadell posa de manifest la incoherència d'ERC respecte a la caserna
19 mar 2008
L'Entesa per Sabadell ha emès una nota de premsa en què qüestiona la decisió que ha pres ERC desvinculant-se del contenciós interposat contra el conveni signat entre l'alcalde Manuel Bustos i el ministre de l'interior Alfredo Pérez-Rubalcava referent a la caserna de la Guàrdia Civil. El contenciós té el seu origen en la cessió per part de l'Ajuntament d'uns terrenys i 3 milions d'euros a l'Estat a canvi d'assegurar-se la titularitat municipal de la Caserna de la Guàrdia Civil, i que passa per alt els compromissos anteriors de cessió d'aquesta caserna sense aquestes condicions.

El grup municipal d'ERC a Sabadell havia anunciat divendres passat la seva retirada del contenciós interposat juntament amb ICV, CiU i Entesa per Sabadell contra el govern de Manuel Bustos, del PSOE. El portaveu d'ERC va defensar aquesta estranya postura esgrimint que l'alcalde de Sabadell volia "crear confusió amb el Parc de Salut'" en assegurar que "el tema de fons de la cessió de l'immoble era si l'Estat havia de participar o no d'una requalificació urbanística".

L'Entesa per Sabaell (dins de la qual treballa la CUP, juntament amb altres col.lectius) ha qüestionat que ERC hagi fet una passa enrera, ja que ho consideren "del tot incongruent, perquè continuen sent vàl·lids tots els motius que van portar l'Entesa a interposar el contenciós, i als grups municipals de CiU, ICV-EUiA i ERC a sumar-hi". Una de les raons que argumenten és que ERC va votar en contra de la ratificació del conveni en el ple municipal del mes de gener, fa menys de dos mesos. Ara es tiren enrere tot i que la situació és la mateixa.

Al seu comunicat, la candidatura popular de Sabadell assegura que esconeixen els motius reals o les possibles contrapartides que han pogut portar l'executiva d'ERC a prendre aquesta decisió amb uns arguments que, a partir d'allò que es coneix a través de la premsa, resulten molt febles. Atribueixen aquesta retirada deu ser fruit de la desorientació política que viu ERC després de les darreres eleccions municipals i generals.

L'Entesa lamenta també que ERC no continuï el camí iniciat per defensar els interessos de la ciutat i reitera que seguirà endavant amb el contenciós, actuant des de la responsabilitat política i el compromís amb Sabadell per garantir la defensa del patrimoni de la ciutat.
Mira també:
http://www.entesa.org/
http://www.llibertat.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Entesa de Sabadell posa de manifest la incoherència d'ERC respecte a la caserna
19 mar 2008
ja fa temps que ERC-sabadell és una crossa del PSOE i Entesa per Sabadell s´ha de menjar l´espai electoral que deixa.
Re: L'Entesa de Sabadell posa de manifest la incoherència d'ERC respecte a la caserna
20 mar 2008
Als de Sabadell no ens estranya gent certes actituds d'ERC a la ciutat, ni els seus fracassos electorlas a la ciutat. Encara recordem quan en Civis, company de taula a l'escola d'en Bustos, feia el ridícul anant a defensar el Zoo a la Unió Excursionista de Sabadell.
Sindicato Sindicat