Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : especulació i okupació
Jornades "La Barceloneta parla i decideix" (29 i 30 de març)
15 mar 2008
Jornades "La Barceloneta parla i decideix" (29 i 30 de març)
jornadas_barceloneta.jpg
Els dies 29 i 30 de març esteu totes convidades a unes jornades fetes des de i per al barri que se celebraran en el Centre Cívic i en la Plaça del Mercat. La idea és crear, a través de diferents eines de participació i interacció, un espai per a la reflexió i la imaginació col·lectiva entorn a la Barceloneta: com veiem la Barceloneta i com ens agradaria veure-la. Es dibuixen doncs dos moments: primer ens informem i analitzem com està el barri, i després a partir d'aquí fem volar propostes.

Donades les profundes repercussions que el "pla dels ascensors" comporta per al nostre barri, serà central analitzar-lo a fons. Així, començarem el dissabte 29 al matí en el Centre Cívic amb un taller de lectura interactiva del pla dels ascensors amb l'acompanyament d'experts, a fi de poder entendre com pot afectar-nos, i a partir d'aquí poder replantejar-se coses i pensar alternatives.

A la tarda, després del menjar, es presentarà "la Geografia Esborrada", una preciosa sorpresa que recorrerà llocs i racons desapareguts del barri (o en perill de desaparèixer), que encara ressonen en la memòria de molts. Per a aquest trajecte s'ha elaborat un magnífic mapa, un CD amb una "geografia sonora" i un vestuari per a l'ocasió. No us ho perdeu!

El diumenge 30 al matí es desplegaran en la plaça del mercat distints dispositius per a expressar com vols el teu barri: un vídeomatón, una exposició interactiva, posats d'informació i recollida de propostes, activitats per als nens i alguna sorpresa més. Acabarem les jornades amb una paella popular.

Pròximament publicarem el programa detallat de les jornades. Aquestes només seran possibles amb totes vosaltres. Encara que no és necessari per a assistir, us agraïm que us inscrigueu, per a poder calcular més o menys quants serem. Però vam esperar que se superin totes les expectatives, depèn de totes!

Podeu inscriure-us manant un mail a pdefensabarceloneta@yahoo.és, o en l'oficina de la carrer Pescadors 49 els dimarts a la tarda, o els dissabtes al matí en la plaça del mercat, o simplement comunicant-lo a algú de la Plataforma o de l’Òstia .
Enviat per aigua al coll a 01
Mira també:
http://labarcelonetaambelaiguaalcoll.blogspot.com/search/label/Jornades%20d%27interacci%C3%B3%20ve%C3%AFnal

This work is in the public domain

Comentaris

"La Barceloneta parla i decideix" (29 i 30 de març)
15 mar 2008
jornadas_barceloneta.pdf
jornadas_barceloneta.pdf (295,66 KiB)
Aquí teniu el cartell de les jornades en pdf
Sindicat Terrassa