Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Nova octaveta sobre el conflicte dels busos de TMB
14 mar 2008
http://www.comitedescansos.blogspot.com/
1_vagadijous.doc
vagadijous.doc (27 KiB)
A tota la gent de Barcelona:
Els conductors i conductores dâautobusos de TMB volem explicar-te les raons que hi ha darrere de les vagues que sâhan realitzat desde novembre i de les que es podrien realitzar tots els dijous seguents.
Com suposo ja sabràs, els conductors/es només descansem un dia a la setmana.
Al mes tenim 5 dies de descans. Aquesta manca de descansos provoca falta de seguretat a la feina, una conciliació familiar nula i moltes baixes per estrés, ansietat i depressió.
Desgraciadament, i a pesar de que portem des dâoctubre de lâany passat intentant negociar una millora dels descansos amb els nostres caps, la resposta sempre ha sigut el silenci o el NO absolut. Només demanem descansar dos dies a la setmana.
Quan ja no ens ha quedat cap més sortida que la vaga i la mobilització els nostres caps i els polítics de lâAjuntament, que són els mateixos que fan pujar el preu del transport de manera abusiva, ens titllan de âirresponsablesâ?, âmentidersâ? i âradicalsâ?.
Nosaltres, hem intentat per activa i per passiva buscar una solució abans dâarribar a aquest punt, però ells que viuen molt bé apoltronats a les seves butaques ens estan demostrant que no els importa gens ni mica la gent de Barcelona i encara menys els conductors dâautobusos.
Dâaquesta manera, volem què entenguis que, al igual que tú, nosaltres també estem cabrejats si tenim que tornar a fer vaga (ja que seâns descompta del sou), però el que no podem aguantar més és queixar-nos per aquesta injusta situació sense fer res.
Et demanem comprensió i que recordis que quan no hi hagi autobusos al carrer la culpa és tant dels directius de lâempresa com de lâAlcalde de Barcelona.
Per altra costat, el colâ¢lectiu de conductors/es volem mostrar la més absoluta repulsa per l'agressions sofertes pels nostres companys a mans dels antidisturbis de la Guardia Urbana i dels Mossos dâesquadra.
També volem mostrar el nostre desacord total pels més de 35 expedients sancionadors oberts i executats per la Direcció de TMB. A día dâavui hi ha 24 treballadors sancionats desde 16 dies fins a 6 mesos de feina i sou.
Per tant, desde aquí tâemplaçem a protestar a les oficines de TMB perque sâarrivi a un acord lo abans possible: Diagonal, Sagrada Familia, Sants estacióâRENFE, Universitat.
Telèfon: 93 318 70 74.
També et recordem que pots aportar una ajuda econòmica pels treballadors sancionats a aquest numero de compte: 2100-0647-91-0200245171.
Ãnims i gràcies per la comprensió.
Comitè de descansos dâautobusos de TMB. http://comitedescansos.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicat