Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Vídeo: Viure l'utopia
13 mar 2008

Prémer Aquí per veure el vídeo

La memòria de la revolució espanyola i els antecedents històrics del moviment llibertari espanyol. La realitat de la utopia anarquista viscuda a Espanya, que va transformar radicalment les estructures de la societat en àmplies zones del ban|bàndol republicà durant la guerra civil de 1936-39. Amb el testimoni d'homes i dones anarquistes que van viure aquella experiència única llarg temps ignorada.

Documental produït per TVE i dirigit per Juan Gamero, en el qual es descriu la realitat de la utopia anarquista viscuda a Espanya, que va transformar radicalment les estructures de la societat en àmplies zones del ban|bàndol republicà durant la guerra civil de 1936-39. La memòria de la revolució espanyola i els antecedents històrics del moviment llibertari espanyol. Amb el testimoni d'homes i dones anarquistes que van viure aquella experiència única llarg temps ignorada.

Les cambres|càmeres de TVE van estar gravant a la seu de la FAL. Durant mesos, les cambres|càmeres van recórrer la geografia peninsular i part de França, fent entrevistes i prenent imatges de llibres, cartells, fullets, fotografies... Fruit de moltes hores d'enregistrament va ser el programa que sota el títol «Viure la utopia» va emetre la Segona Cadena a altes hores de la nit.

"No és fàcil que mitjans|medis aliens al moviment llibertari tractin tan bé la filosofia i pràctiques llibertàries. Felicitem tots els companys que durant hores van estar exposant les seves impressions i experiències als tècnics de TVE que tan encertadament han realitzat aquest treball|feina. " (Centre d'estudis llibertaris Anselmo Lorenzo).

Director: Juan Gamero

Veu en off: Maribel Sanchez-Maroto, Manuel Carvajal

Argument: Aquesta pel·lícula consisteix en 30 entrevistes a supervivents de la guerra civil espanyola (anarquistes majoritàriament). Alternant-se aquestes entrevistes amb veus del dictador Miguel Primo de Rivera, del seu fill Jose Antonio i imatges de Juan García Oliver.

Mira també:
http://kanalalternativo.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vídeo: Viure l'utopia
13 mar 2008
Estaria bé donar un enllaç ED2K per a facilitar la descàrrega del film en major qualitat.
Re: Vídeo: Viure l'utopia
13 mar 2008
Que be que us tractat sempre el Sistema, els seus lacais com que cumpleixen tant bé tot el que papá capital us mana us premien amb un reportatge deixant la votra merda de intromissió en la societat com una utopía meravellosa. Roma si paga als traidors, i llavors us les doneu de anticapitalistes quan els Sistema amb diners publics us paga la propaganda. Esteu acabats.
Re: Vídeo: Viure l'utopia
14 mar 2008
Tampoco es eso Strasser, en todo caso te equivocas de enemigo... Empieza por los de arriba!!!
Sindicato Sindicat