Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
4 mesos sense en Carlos
11 mar 2008
1205255599_f.jpg
Ara fa 4 mesos ens van deixar sense ell. Un covard (com sempre armat amb ganivet, com amb en Guillem, amb en Roger, com amb en Jan...) que es dirigia a una manifestació neonazi va acabar amb la seva vida en un vagó del metro de Madrid.

Fa poc també, ETA va matar a un ex conseller del PSOE. La condemna va ser generalitzada: minuts de silenci a tots els ajuntaments, marxes massives condemnant el terrorisme, hores i hores dels mitjans de comunicació...

Sobre l'assassinat del nostre company Carlos també en van parlar per la televisió: que si baralla entre bandes, que si s'ho havia buscat al anar a una contra manifestació antifeixista, que si...I jo em pregunto, qui és l'encarregat de decidir que un mort val més que un altre? Qui és el que s'aprofita sensacionalistament d'un mort?

Vergonya, això és el que sento...

Mentre els assistents a manifestacions neonazis van armats amb ganivets de caça, els joves que defensen la voluntat del poble basc de decidir el seu futur són brutalment torturats pels cossos de seguretat. Mentre que els feixistes es manifesten impunement, aquells qui protestem contra la mort d'un amic a mans seves som reprimits salvatgement a Barcelona o a Madrid, per després passar a ocupar uns minuts més de les seves "notícies" als seus mitjans d'informació; deixant-nos, això si, com a violents antifeixistes que destrossen tot el que troben al seu voltant.

Mentre que partits polítics que representen la voluntat de bona part de la societat basca són il·legalitzats, els feixistes segueixen impunes mentre que a les seves llistes electorals hi figuren assassins de la talla de Pedro Cuevas, l'assassí de Guillem Agulló: condemnat a 16 anys tot i que sols en cumpleix 4. Detingut al 2005 per la seva vinculació al Frente Antisistema, que pretenia atemptar contra familiars de presos d'ETA, al qual se li intervenen fusells, pistoles, navalles, un bazoca i fins i tot mísils. Tot i això, figura com a candidat del partit neonazi (legalitzat) Alianza Nacional per a la localitat de Chiva.

De la talla de Eduardo Clavero, que va assassinar a un jove de 19 anys d'una punyalada al cor per negar-se a donar-li una cigarreta al imputat. Actualment és cap de llista del mateix partit, Alianza Nacional, pel congrès.

Lamentablement no s'acaba aquí la llista: el conegut cantant del grup neonazi División 250, Manuel Canduela, presideix el partit Democracia Nacional (format per antics membres de la CEDADE, el Frente Nacional de Blas Piñar, i Bases Autónomas entre d'altres). A més, en la seva juventut formava part del grupuscle neonazi Acción Radical, al qual també hi pertanyia l'esmentat Pedro Cuevas.

Així doncs, tenim una ultradreta tacada de sang que es presenta sense cap problema a les seves eleccions "democràtiques", es manifesten impunement per tot l'estat espanyol, i que han estat condemnats per pallisses, apunyalaments, tràfic d'armes i tot un seguit de delictes pels quals o han estat absolts, o no han complert la condemna sencera.

Justícia? Per a qui ells volen únicament....

Per últim (i no menys important), recordar-lo a ell, en Carlos o Pollo, assassinat pels feixistes amb 16 anys. Per tu seguim en peu, per tu seguim lluitant

Carlos hermano, nosotros no olvidamos!
Descansa en pau company
Mira també:
http://www.nodo50.org/rosadefoc/news.php
http://www.fotolog.com/rosa_defoc

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 4 mesos sense en Carlos
12 mar 2008
Sereis vosotros que hace 4 meses que no teneis a Carlos, nosotros lo vemos cada dia y nos lo follamos todas las noches.
ANAL HARD!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more