Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Ha sortit el "Catalunya" 95
07 mar 2008
www.revistacatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya (www.cgtcatalunya.cat)
Portada_cat95.jpg
Portada
Decreixement. Fotografia de Dídac Salau.

Editorial
âCatalunyaâ: ara, setanta-un anys; al setembre, cent números.

Reportatge
Decreixement. Temps de Re-voltes. Una marxa amb bicicleta recorre Catalunya per fer campanya pel decreixement. El decreixement com a alternativa al capitalisme. Surt publicat el dossier de textos sobre el decreixement.

Treball-Economia
La Mesa dâEducació de les Persones Adultes, en defensa del dret a lâeducació; Ãxit de la vaga de lâEduació el 14 de febrer; Entrevista Secció Sindical de Selsa: Balanç de lâèxit a la vaga de les treballadores de la neteja de Cornellà; Denúncia de persecució sindical i contractacions irregulars a lâempresa municipal Eco-Equip de Terrassa; Acomiadats de Seat porten a terme una vaga de fam de 17 dies; La pantilla de Nissan, contra un ERO que afectaria 450 treballadors; Noves jornades de vaga al març als autobusos de Barcelona; Denuncien que es privatitza lâenviament de âvides laboralsâ?; Onzè Conveni a TVC, âun pacte per la produccióâ; El dret de vaga, qüestionat per la Unió Europea; LâAVE arriba a Barcelona entre polèmica i protestes; Vaga de les treballadores i els treballadors a Renfe Opradora per la situació insostenible que provoca la falta de personal.

La Tramuntana. Tema del mes
Davant el 8 de Març, Dia de la Dona Treballadora; Denunciem la campanya de criminalització de lâavortament que sâestà duent a terme.

La Tramuntana. Entrevista
Entrevista a Pep Cara, del moviment llibertari berguedà: âLluitar és el camí per la barreja i la coordinació realâ?.

La Tramuntana. Convocatòries
Conferència de delegats i delegades de la CGT de Catalunya el 13 de març a Barcelona; Manifestació contra lâespeculació a la Barceloneta; Curs de formació sobre lâEstatut Bàsic de lâEmpleat Públic; Cursos sobre Ferrer i Guàrdia i el CENU a la Universitat de Lleida; V de Vivienda realitza una Trobada estatal i convoca una jornada de mobilització lâ1 de març.

Sense fronteres
Nova manifestació anti-OTAN; Contra les agressions a les comunitats zapatistes; Rebuig a la visita a Tarragona de lâambaixador israelià.

Social
Can Vies guanya la batalla contra la voracitat de TMB; Can Vies, 2; TMB, 0; i ara..; La Colomera, un nou espai alliberat a Tarragona; Prou Sal! Exigeix que no sâincrementi el runam salí a Sallent; âSomLoQueSemblremâ ILP per una Catalunya lliure de transgènics; Justícia fa callar les veus que denuncien tortures a Can Brians; âSilenci, aquí es torturaâ; La major part dels condemnats per tortura són indultats; Previnguem la tortura. Dos anys després les âRecomanacions de Barcelonaâ?.

Dinamita de cervell
Davant les eleccions generals espanyoles del 9 de març; Per la Societat Laica: la religió fora de lâescola; El millor estat és lâinexistent; Eleccions 2008: política o economia?; Jo visc en la diversitat; Tercera edició de la Lliga de Camions i Campiones del Casc Antic; Tens una multa?; âEscola de rebel·liaâ?, una aproximació a Salvador Seguí en forma de llibre; Edició facsímil de la revista âRuedo Ibéricoâ; El Fòrum Social Català ja té un bloc on poder continuar la reflexió, el debat i lâarticulació; âElegí facasarâ; Infectació: tots els joncs de la mata; âParaules per la Pauâ compleix set anys dâantimilitarisme artístic; llibres âEl anarquismo individualistaâ?, âLos invisiblesâ? i âLa bastarda dâIstambulâ?; pàgines web cgtcatalunya.cat i memorialibertaria.orgi revistes âDos diesâ?, âDirectaâ?, "Notícia Confederal " i "LâEixidaâ?.

Entrevista
Fayez Ali Al-Omari, secretari general de lâUICTP: âSom un sindicat dâesquerres i revolucionariâ?.

Articles d'opinió
Gemma Ubasart, Jaume Cunillera, Laia Alsina; Maria Martí, Antonio Pérez Collado, Francesc Camps, Emili Cortavitarte, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pep Cara, Vicent Martínez, Pepe Gutiérrez, Pau Juvillà, Josep Estivill i Jordi Martí Font.
Còmic dâÃ?cido Critico.

This work is in the public domain
Colera camping CNT