Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
SRI davant la farsa electoral: Boicot electoral i polític
06 mar 2008
Sense amnistia, sense els presos i press al carrer, no hi ha democràcia
ManosestrelasalambradaBN.jpg
Davant el gran torrent de desinformació i intoxicació informativa que els treballadors i els joves ens veiem abocats en el present context de la farsa electoral del pròxim 9 de març, com a Socors Roig Internacional fem unes reflexions que ens poden ajudar a comprendre l'actual contetxt polític i social.

L'increment repressiu desenfrenat que el govern del PsoE està aplicant a tota la resistència, organitzada en primer i principal terme, i a tota la resta de col·lectius o persones mínimament imbricades en la lluita ha estat una constant en tots aquests anys de âtalanteâ?. Del 'a pels guerrillers, comunistes i abertzales', i al mateix temps que se'ls segueix criminalitzant, ja s'han sumat a la llarga llista de repressaliats els republicans, els ecologistes, els obrers compromesos, els mitjans d'esquerres, fins i tot a la nostra pròpia organització antirepressiva no fa moltes setmanes, a començament d'any. Ãs el ja conegut âvénen a per tots i totesâ? que fa anys venim denunciant i que ara també han fet seu part de tot aquest moviment dispers de què parlem.

El gran pas endavant en la feixistització total donat pel sector oligárquic socialfeixista representat pel BBVA-psoe, que en la seva anàlisi de resistir els envits de l'altre sector feixista âsense caretesâ?, el representat pel BSCH i el pp, vol demostrar -i ho està desenvolupant- que ells són molt capaços d'empresonar a tot el món que faci front a l'Estat per a ser més âdemócratafeixistaâ? que el propi PP. En totes aquestes campanyes repressives obertes, volem remarcar la total genuflexió dels mitjans, la judicatura, partits (també dels sindicats oficialistes contra les legítimes lluites dels treballadors) col·laboracionistes per a arribar, de moment, a les eleccions de març de 2008 del proper diumenge amb el pati interior ressistent durament atacat i criminalitzat, debilitat... per a afrontar el que també internacionalment fa ja un temps se'ls ve al damunt: la presa de posició definitiva en l'enfrontament interimperialista per al nou repartiment del món que s'està duent a terme des dels anys 90 del segle passat i les guerres de rapinya amb alta col·laboració econòmica, política i militar espanyola.

El total fracàs del procés ânegociadorâ? tant amb el MLNV com amb el Moviment de Resistència (la tardor passada el Ministeri d'Interior va voler tornar a contactar amb la direcció empresonada del PCE(r) i aquesta va dir que sense reagrupament ni tan sols se'ls rep, com així va ser, perquè només se'ls oferia com a sortida la de la rendició incondicional), i davant l'absoluta claredat ideològica d'ambdós Moviments, l'Estat ha passat al âdoncs llavors com sempre, pal i exterminiâ?. Política que han estat fent des de 1975, pel que la imbricació del âpas del feixisme franquista al feixisme coronatâ? segueix tal i com va ser.

I això és el que com a SRI, i abans com AFAPP, i des d' altres experiències antirepressives... hem assolit fins ara. Quan en altres moments el Moviment de Resistència Antifeixista denunciava a la monarquia feixista, reclamava la bandera de la república popular, l'exigència d'Amnistía, memòria històrica revolucionària, etc, etc... no érem masses els militants d'aquestes causes. Ara, i després de posar els morts i els presos el MLNV i nosaltres i després de 32 anys de âdemocràciaâ?, són milers i milers d'obrers, joves... els quals reivindiquen la República, cremen banderes i fotos del rei, exigeixen Amnistía, lluiten per dret a l'autodeterminació i la independència dels seus pobles, demanen responsabilitats... Moviments i lluites no organitzades, encara, per causes òbvies i que surten d'aquesta anàlisi telegráfica, però de la paternitat de la qual d'ADN nosaltres en tenim també part de culpa. I això és un avanç vital, històric, referencial. El Moviment de Resistència Antifeixista segueix sent el gran enemic estratègic dels feixistes.

Ara necessiten unes eleccions âtranquil·lesâ?. El PP està anant a per totes, i el PsoE necessita aprofitar aquesta feixistització total, que desenvolupa obligat però amb molt de gust.
Així que hem de proclamar: El SRI assumeix com a pròpia la consigna del boicot polític a unes eleccions on es juguen massa coses. I l'enfrontem amb una plataforma d'exigències mínimes:

-Amnistía total per a tots els presos polítics
-Lluita per la República Popular
-Dret a l'Autodeterminació i indepependència de les nacions oprimides
-Derogació de les lleis feixistes (Llei de partits, legislació antiterrorista, eliminació Audiència Nacional i cossos repressius, càstig responsables d ela guerra bruta,...) i exigència d'una Memòria Històrica que vagi a l'arrel del problema: aquí mai hi ha hagut una democràcia, ni tan sols de façana.


Socors Roig Internacional. Ctès. De Catalunya, Euskal Herria, Galiza, Madrid, León, Asturies, Burgos, Andalusia.


Davant la farsa electoral: NO VOTIS, ABSTENCIÃ, BOICOT POLÃ?TIC !
ORGANIZA'T I LLUITA !
LLIBERTAT PRESOS POLITICS SENSE CONDICIONS !
AMNISTIA!
Mira també:
http://htt://www.presos.org.es

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa