Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Rafael Grasa, qui l'ha vist i qui el veu
05 mar 2008
Recollida de signatures a http://uabrules.wordpress.com/
logoliberinfo.gif
Carta publicada a LiberInfo

CRIDA A LA PARTICIPACIÓ---> signa tu també!!!!

Rafael Grasa, qui l'ha vist i qui el veu.
Enviat el 2008-03-04 23:02:10 per Redacció

CARTES AL DIRECTOR

He sentit fàstic. M'he sentit estafat. Aquest vespre (4 de març) he llegit unes declaracions de Rafael Grasa, secretari general de la Universitat Autònoma de Barcelona, on qualificava de violents, intolerants i feixistes els estudiants tancats a la facultat de filosofia.

Aquests paraules han arribat després que els agents antiavalots dels mossos d'esquadra entressin al campus de l'UAB fortament armats i apallissessin a cops de porra un centenar d'estudiants que asseguts i amb les mans en alt estaven totalment indefensos davant de la brutalitat.

Que lluny em queden aquelles paraules de Grasa de l'any 1994, quan jo, amb 20 anys, l'escoltava durant les activitats de l'acampada per exigir el 0'7% del PIB pels països empobrits. Aquell Rafael Grasa que ens parlava de la pau, de la tolerància, de la mediació en els conflictes.

Que lluny em queda tot allò. Com es pot afirmar que uns joves amb les mans aixecades que son colpejats gratuïtament, que pateixen ferides, traumatismes i lesions i que són atesos a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, són uns feixistes. De que parla el senyor Grasa? Que pretén justificar? Només puc dir que em venen ganes de vomitar després de llegir aquestes declaracions.

Són absolutament injustificables, ni tan sols amb l'excusa que els joves havien posat cadires i taules barricant una porta de la facultat. I què? Potser el senyor Grasa també defensaria que empresonessim aquestes joves 'feixistes'?

Si us plau, una mica de seny. He buscat a l'hemeroteca i ni en els pitjors temps de la senyora Julia Garcia-Valdecasas he pogut trobar afirmacions tan legitimadores de la violència gratuïta i indiscriminada. Faci-s'ho mirar senyor Grasa.

Atentament, Jesús Rodríguez, 33 anys, Barcelona

CRIDA A LA PARTICIPACIÓ---> signa tu també!!!! envia-li la teva opinió al rafael.grasa ARROBA uab.cat

envia còpia a uabrules ARROBA gmail.com
Mira també:
http://liberinfo.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3411
http://uabrules.wordpress.com/

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat