Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[CAJEI] El 9 de març, desobediència!
05 mar 2008
S’acosta el 9 de març, una data clau per la classe política, per l’espanyolisme i per aquells que després de 300 anys d’ocupació, repressió i mentides, encara creuen en l’encaix dels Països Catalans en una Espanya reformada, o pels que pretenen pactar amb el Govern espanyol i endur-se alguna engruna de poder a desgrat de la dignitat de tot un poble.
El jovent combatiu dels Països Catalans som plenament conscients que aquestes eleccions no poden solucionar cap dels nostres problemes. No en podem esperar res d’uns comicis que no només no són els nostres, sinó que van contra nosaltres: sustenten un marc jurídic que nega el nostre dret a decidir i es basen en un bipartidisme que comparteix totalment l’essència espanyolista i neoliberal, culpable de les polítiques més conservadores, de la destrucció del nostre territori, de la impossibilitat d’accedir a un habitatge digne o del manteniment de les estructures patriarcals que ens oprimeixen. Davant d’aquesta situació, i davant d’una història de fracassos pels qui creien en el possibilisme i el pactisme per a reconèixer els nostres drets nacionals i socials, ara cal seguir apostant per la ruptura i la desobediència.

Així, el 9 de març hem de visualitzar de nou el rebuig del jovent a l’Estat capitalista espanyol, que no reconeix els nostres drets, ens impedeix avançar cap a una democràcia participativa més enllà del vot cada quatre anys, i ens prohibeix la possibilitat de construir uns Països Catalans lliures i socialistes.

Des de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI) fem una crida al jovent dels Països Catalans a practicar la desobediència activa davant les eleccions a l’Estat espanyol aquest 9 de març. Hem de demostrar el nostre rebuig a aquests comicis des de tots els fronts, tant mitjançant actes, accions i boicots, com mostrant la nostra oposició a votar a cap dels partits concurrents. Així, des de la CAJEI fem una aposta per la abstenció activa en les eleccions del 9 de març, donant suport també a les iniciatives locals i comarcals que en complicitat amb els sectors rupturistes i en defensa del territori, apostin per alguna altra forma de rebel·lia.

El jovent en lluita per la independència i el socialisme!

CAJEI,
Països Catalans, març de 2008
Mira també:
http://www.cajei.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa