Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Campanya perquè els usuaris d’Internet Explorer no puguin entrar a cap web
04 mar 2008
Els promotors de la campanya diuen que Internet Explorer no respecta els estàndards d'escriptura web; i això obliga els programadors a treballar més perquè les pàgines no sols es vegin bé amb els navegadors que els respecten, sinó també amb l'Explorer.
403_error.jpg
Avui, 4 de març, tercer mes del calendari, és el 'Dia de l'Error 403', proposat pels fautors d'una campanya singular. El codi error 403 apareix, a internet, quan un internauta prova d'entrar en una pàgina o portal sense permisos. Doncs bé, la campanya demana als programadors de webs que facin aparèixer aquest codi sempre que un usuari d'Internet Explorer de Microsoft vulgui entrar en una web programada per ells, tant si té permisos com si no.

Segons els promotors de la campanya ('una iniciativa arrogant en defensa del món web', diuen), Internet Explorer no respecta els estàndards d'escriptura web; i això obliga els programadors a treballar més perquè les pàgines no sols es vegin bé amb els navegadors que els respecten, sinó també amb l'Explorer.

(llegit a vilaweb)
Mira també:
http://403day.org/ca/

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Campanya perquè els usuaris d’Internet Explorer no puguin entrar a cap web
04 mar 2008
maludarament hi ha moltes vegades que no es pot escollir navegador, feina,col.legi i biblioteques per comencar.
Sindicat Terrassa