Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Detingut un busero en lluita!
02 mar 2008
El cos d'UPAS de la Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada un conductor de bus, en una càrrega policial. El company ha estat traslladat primer a La Sagrera i, més tard, a la comissaria de Mossos d'Esquadra de Les Corts, on es troba actualment. Estigueu atentes a properes convocatòries de suport al conductor represaliat. Ara més que mai, solidaritat amb la lluita de les treballadores en vaga!La repressió MAI no ens tallarà les ales!
El cos d'UPAS de la Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada un conductor de bus, en una càrrega policial practicada contra els treballadors de TMB en vaga. El company ha estat traslladat primer a La Sagrera i, més tard, a la comissaria de Mossos d'Esquadra de Les Corts, on es troba actualment.

La detenció efectuada deixa ben clara la intenció de la Conselleria d'Interior de boicotejar, de forma violenta, la vaga dels conductors de TMB per a aconseguir els 2 dies de descans setmanal.
Aquesta és la política "social" del tripartit d' "esquerres" i del nostre Conseller d'Interior "socialista de debó": reprimir per la força tota iniciativa d'els i les treballadores per a millorar les seves condicions laborals!

Estigueu atentes a properes convocatòries de suport al conductor represaliat. Ara més que mai, solidaritat amb la lluita de les treballadores en vaga!La repressió MAI no ens tallarà les ales!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Detingut un busero en lluita!
03 mar 2008
totes les organitzacions i militants tindriem que estar donant suport als buseros, sugui des d aki o anant a cotxeres!! necessiten mans i força vper aguantar!!!
Re: Detingut un busero en lluita!
03 mar 2008
La lluita obrera torna a nèixer a poc a poc? Cuidem-la, participem-hi, guanyem-la!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more