Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Aplaçat el judici de Bon Pastor - anul·lada la convocatòria de divendres 29 a les 16h
28 feb 2008
Avui ha arribat de jutjats la notícia que el 4 de març no se celebrará el judici anunciat per la càrrega policial del 19 d'octubre a Bon Pastor. Per tant ES DESCONVOCA la concentració de demà 29 a les 16 hores. Qui hi vagi o no llegeixi aquest missatge igualment trobará a gent del grup de recolzament de Bon Pastor que explicaran la situació.
Després de la càrrega del 19 d'octubre, algunes de les persones ferides van DENUNCIAR als antidisturbis de la guàrdia urbana per l'ús despropositat i innecesari de la violència en una situació en la qual el desallotjament ja s'havia realitzat i la concentració de suport era totalment pacífica.

La confusió dels jutjats en curs de trasllat va fer que la denúncia contra els urbans de Bon Pastor acabés BARREJADA AMB UN ALTRE JUDICI: la denúncia dels mossos d'esquadra a alguns dels ocupants del centre social Ruina Amalia desallotjat el 17 d'octubre (2 dies abans de les cases de Bon Pastor).

Aquesta suposada confusió va provocar que ELS URBANS DENUNCIATS NO FOSSIN CITATS A JUDICI, i que un dels denunciants de Bon Pastor acabés DENUNCIAT pels mossos d'esquadra, per una actuació en la qual ell no estava present. Només quan es va demanar la separació dels judicis els mossos d'esquadra van retirar la seva denúncia. Segueix en peu la denúncia als urbans pel desallotjament de Bon Pastor.

EL DIA 4 DE MARÃ A LES 10:30 ES CELEBRARÃ? EL JUDICI PEL DESALLOTJAMENT DE RUINAMALIA; ENS AFEGIM A LA CONCENTRACIÃ EN RECOLZAMENT ALS ENCAUSATS I ANIMEM A TOTS ELS VEÃ?NS I VEÃ?NES AFECTATS PER MOBBING I VIOLÃNCIA IMMOBILIÃRIA A DEMOSTRAR LA SEVA SOLIDARITAT ACUDINT A LA CONVOCATÃRIA

...prou desallotjaments!!!
Mira també:
http://bonpastor.noblogs.org
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/334087/index.php

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa