Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: altres temes
Votar o no el 9 M
27 feb 2008
::__::
Fins ara he estat partidari de l'abstenció, ja que
penso que sa politica es mala, però malauradement
es lo que gestiona s'estat. Així que encara que
voldria quedarme al marge, no vull que solament els
altres siguin els que han de decidir.

També dir que si no votam, no contam per res, mentre
que si votam a un partit ja feim algo de pes i
llevam posibilitats als partits contraris.


Així que per lo que he dit tinc el dilema de si anar
a votar o no. Que pensau?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Votar o no el 9 M
27 feb 2008
tu no comptes per a res perquè no particpes dels moviments socials. jo no aniré a votar, peró m'expreso sobradament en les assemblees on duc a terme la meva pròpia praxis politica i des d'on organitzem coses entre tots i jo allà conto, igual que conta tothom, amb l'avantatge de la participació directe en les decisions. estic convençut que a molt votant del PSC el convences perqué voti ICV. etc, etc i vas estirant cap al teu terreny, però al final, el que la gent ha d'entendre és que ningú farà per ells la política que ells no siguin capaços de fer i per això tampoc val la pena perdre el temps en anar a posar la butlleta a ICV sinó invertir el temps en alguna tasca de la organització on et sentis còmode.

la política no acaba a les urnes ni de conya... els polítics ens presionen perqué votem sense donar-se compte que funden la societat del malanomenat "benestar" (llegeixi's malestar de la esclavitud hipotecaria) en la culpabilització del obrer per voler-se queixar més del compte (CCOO i UGT) i en la culpabilització del treballador o estudiant precari per no anar a votar.

PROU CARRINCLONERIA I MÉS PRAXIS!!!

PS: als que es queixen de veritat anant a l'arrel del problema cada cop ens ho posen més difícil, però per altre banda, tot i ser una realitat invisible a la televisió, cada cop sóm més. els invisibles i les petites minories acabarem esclafant-los.

I bé. ja he gastat massa els dits.

+moviments socials
-politics de cadirot.
Sindicat Terrassa