Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Terrassa: Recollida d'adhesions i 1er acte del comitè de suport i de solidaritat amb el pres polític gallec Carlos Cela
27 feb 2008
El pròxim dissabte 8 de març a partir de les 18h. es realitzarà un acte de suport al pres polític gallec Carlos Cela.

L'acte es realitzarà al Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney, al carrer Societat n.4 de Terrassa.(a 5m. de la renfe)

Hi haurà un passi de vídeos de les mobilitzacions fetes a Galiza. Es realitzarà una xerrada explicativa de la detenció, empresonament i situació actual d'en Carlos. I finalment hi haurà entrepans i la kafeta oberta, els beneficis que surtin es destinaran al Comitè de suport.

A continuació trobareu un manifest fet pel Comitè de Suport a en Carlos Cela. Afegir també que des del comitè s'estan recollint adhesions de suport i solidaritat de col·lectius a aquest manifest que les podeu enviar al correu: comitesuportcarlos ARROBA kasalet.org
scan b-n cartell carlos.jpg
LLIBERTAT CARLOS, ET VOLEM A CASA JA!!!

Solidaritat amb els companys empresonats del Socors Roig Internacional!!!

Repressió contra la solidaritat amb els i les pres*s. El passat 23 de gener la Guàrdia Civil a les ordres del jutge de l'Audiència Nacional Grande-Marlaska va desplegar una operació contra membres de l'organització solidària i antirepressiva Socors Roig Internacional -SRI- a diversos indrets de l'Estat, detenint a 5 persones. A 4 d'elles se'ls decreta presó incondicional: Carlos Cela Seoane (A Corunha, Galiza), Juanma Olarieta -advocat- (Madrid) i Erlantz Cantabrana i Fernan Rodríguez (Gasteiz i Ortuella, EH). Luis Fernández -Ché- (Vigo, Galiza) va sortir en llibertat amb una fiança de 12.000 € per la seva situació de paraplègic d'ençà 1980 en que fou tirotejat per l'esquena per la Guàrdia Civil.

De matinada, la GC va entrar a casa de Carlos Cela i al seu lloc de treball (regenta el bar Faluya a A Corunha). Detingut sota la Llei Antiterrorista i després de X dies incomunicat li apliquen presó incondicional preventiva.

Qui és en Carlos? En Carlos Cela Seoane és un noi de Galícia, de 34 anys, conegut per molts de nosaltres que ens hem constituït en Comitè de Suport coordinant-nos amb altres Ctés, especialment el també sorgit a la seva ciutat natal, A Corunha.

Molts de nosaltres hem compartit oci i militància amb Carlos, que va estar vivint a Catalunya una bona temporada des de finals dels anys 90 i fins fa uns quatre anys, o­n es va integrar en els moviments socials catalans i va col·laborar en desenes de col·lectius. Va impulsar i sostenir la intensa campanya solidària per la llibertat del pres antifeixista Francisco Brotons, que va rebre el suport i col·laboració de molts col·lectius. Es va implicar amb la solidaritat desplegada arrel de les detencions d'en Zigor, el Diego, la Laura, etc el 2001 i va continuar després col·laborant amb Rescat, SAT (Terrassa), l'Assemblea de detinguts el 4 d'octubre, el cas dels 3 de Gràcia, amb les assemblees d'okupes de Terrassa i Cornellà, campanyes de suport de presos en lluita,... implicacions amb col·lectius de Sabadell, Viladecans, Vilafranca, Lleida, Girona...

Des d'adolescent va vincular-se, sobretot, a la lluita antirepressiva ja que de molt jove va viure en la pell de la seva família la repressió amb la detenció dels seus 2 germans, acusats de pertinença a l’organització armada GRAPO.

A la seva ciutat d'origen, A Corunha, es coneguda de sempre la seva tasca solidària i de suport als presos polítics del PCE(r) i dels GRAPO. Primer des de l’AFAPP (Associació de Familiars i Amics de Presos Polítics) i posteriorment com a Socors Roig Internacional (SRI).

Obrir els ulls i denunciar la repressió. Totes aquestes detencions i empresonaments d'ara, en la que es troba el nostre company, el que pretenen és, sense cap mena de dubte, silenciar en primer terme la tasca de solidaritat antirepressiva vers els presos i preses polítics, en aquesta ocasió la que duu a terme el SRI, fent passar,sense proves i criminalitzant a les persones, organitzacions i activitats, allò tant grotesc com fals de que “tot és GRAPO�, que “tot és terrorisme�. Però també és una advertència a la resta de col·lectius i sectors socials que ens movem. Tal com il·legalitzen partits, tanquen mitjans de comunicació dissonants amb el sistema; criminalitzen les lluites populars,... també -ara- persegueixen la solidaritat, la denúncia contra la tortura i el terrorisme d'Estat. Una tasca de denúncia pública i perfectament coneguda que els ara detinguts i empresonats venien desenvolupant al carrer, al costat dels moviments i sectors populars .

Des del Comitè de Suport a en Carlos exigim la llibertat immediata de les persones empresonades i demanem que s'aturi la persecució contra tota dissidència social o política. Volem mostrar la solidaritat i donar la cara per en Carlos i la resta de companys, donar-los tots els ànims i la força que puguem des d’aquí.

Perquè la denúncia de la repressió és cosa de totes!!! A les persones o entitats que vulgueu col·laborar us demanem que estigueu atents a les convocatòries que puguin sorgir, i el que sí que us avancem és la direcció (cal tenir en compte els trasllats, intentaríem avisar) per tal de que puguem començar a enviar-li cartes donant-li el nostre suport. També us facilitem aquest correu (comitesuportcarlos ARROBA kasalet.org ) perquè us pugueu posar en contacte amb nosaltres pel que faci falta.

ESCRIU-LI:

CARLOS CELA SEOANE

Centro Penitenciario Madrid III

Ctra. de Pinto a San Martin

de la Vega km. 5

28340 Valdemoro. MADRID

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more