Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
[Notícia] èxit de la presentació de la Xarxa de Biblioteques Socials [BCN]
27 feb 2008
El passat dimarts dia 26 es va fer la presentació de la xarxa a la facultat d'Hº de la UB al Raval, repartint tríptics amb info de les biblios, una exposició detallada, una mostra dels llibres que podeu trobar a les biblios, llibres reciclats gratis i un menjador vegà per a l'autogestió de les activitats de la xarxa. Interès generalitzat i gran assitència de públic a les diferents activitats.

En el futur farem noves activitats de difusió i debat, per ara us esperem al Vè aniversari de la Biblioteca la Hoguera, on hi haurà de nou l'exposició i triptics i es farà un debat sobre el paper de les biblios en els moviments socials:

El proper dissabte, 1 de Març, la Biblioteca Social "La Hoguera" celebrem amb un seguit d'activitats els 5 anys de la nostra existència.

Ens podeu trobar acda dimecres i dijous de 18h a 21h, a l'Ateneu Populat Julia Romera (C/Santa Rosa, 18; Gramenet del Besòs)

Dissabte 1 de Març

11h Mostra de distris i biblios
14h Dinar popular
17h Debat: "Les biblios socials tenen alguna utilitat? Coordinació i acció: pràctiques de la teoria"

Mostra i dinar a Can Sisteré (darrere de l'Ajuntafems)
Debat a l'Ateneu Popular Julia Romera (c/Santa Rosa, 18)
L1 Santa Coloma

La Xarxa és:

Des de ja fa un temps ens venim reunint en assemblea diverses biblioteques lligades als moviments socials i centres okupats de barcelona i rodalies.
Desprès de diferents esforços de coordinació iniciem una camapanya de difusió de les biblioteques per tal de que siguin conegudes per tothom i puguin ser utilitzades com a font de recursos i coneixements teòrics i pràctics en la lluita quotidiana.


RECORDEU QUE SI CONEIXEU ALGUNA BIBLIO AUTOGESTIONADA, SOCIAL, POPULAR, ETC... SERIA INTERESSANT AFEGIR-LA AL MAPA DE WWW.MEIPI.ORG PER AMPLIAR EL DIRECTORI I DONAR A CONÈIXER TOT EL QUE ES MOU PEL MÓN RELACIONAT AMB EL QUE FEM NOSALTRES.
Nomès cal que us registreu com a usuaris (a dalt a la dreta on diu Sesión-Nuevo Usuario-Registrar-se) i ja podeu afegir totes les localitzacions que volgueu amb textos, adreça, imatges...

http://www.meipi.org/meipimatic/?id_meipi=xarxabiblioteques

Salut i Bona Lectura!
logxarx.jpg
DSCN0497.JPG
DSCN0489.JPG
DSCN0476.JPG
DSCN0503.JPG
...
Mira també:
http://www.meipi.org/meipimatic/?id_meipi=xarxabiblioteques

This work is in the public domain

Comentaris

+fotos
27 feb 2008
Triptic biblios exterior.jpg
Triptic biblios interior.jpg
+fotos
+fotos
27 feb 2008
DSCN0490.JPG
DSCN0482.JPG
DSCN0483.JPG
DSCN0484.JPG
DSCN0486.JPG
DSCN0487.JPG
DSCN0488.JPG
+fotos
Endavant la cultura popular, sense censura!
27 feb 2008
Desde collserola una abraçada forta.

Desde la biblio autogestionada de Kan Pasqual sentim no haver pogut estar a la jornada de presentació, ànims amb les iniciatives!!
Sindicat Terrassa