Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Jornada: Més enllà del Génere 1 de març
26 feb 2008
CARTELL JORNADES DONES copia.jpg
12h. Xerrada-Pràctica d’anticoncepció natural. (CSO La Farga). a càrrec de Maria Orti, membre de la cooperativa Titania-Tascó.

14:00h Menjador vegà de la Farga

16h Cine Kinki, dones delincuents(CSO La Farga)
PERRAS CALLEJERAS

19h Encara no coneixes la Teoria Queer? Lluita antipatriarcal, desde una perspectiva llibertària (Nou Espai Obert). amb la participació de
Guerrilla Travolaca.

PARADA DE DISTRIS AL LLARG DEL DIA

Localització:

NOU ESPAI OBERT
c/Violant d'Hongria, 71 1
<M>L5 Badal/pl Sants

CSO LA FARGA
C/Rossend Arús 36-38
<M> L1 i L5 pl Sants

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornada: Més enllà del Génere 1 de març
26 feb 2008
no dic que la teoria queer no sigui respectable, i fins i tot, si es pretén, revolucionària

però

per què se'n fa una relació tan directa amb la teoria llibertària?

que jo sàpiga, que puc no saber-ho del cert, els llibertaris defensen uns valors determinats, socialistes, per al Bé de la Humanitat, contra el Mal del Capitalisme

i la teoria queer, que jo sàpiga, s'inscriu al pensament post-modern, relativista... que nega o almenys dificulta la creença en un bé i un mal objectius

no sé si seran totalment contradictòries, entre sí, a mi em fa pensar...


a més, als darrers temps cada vegada més, veig com gent llibertària teoritza en base a aquesta o d'altres teories relativistes, o directament nihilistes. no ho entenc. no ho puc entendre.

quan ha perdut, el moviment llibertari en bloc, la capacitat de definir-se ideològicament, com a conjunt, en continuitat amb la seva Història de lluita socialista revolucionària?

essent conscient de la necessitat de l'emancipació individual per tal de crear un col·lectiu responsable i respectuós, revolucionari... perquè actualment, en els millors dels casos, em fa l'efecte que el moviment llibertari és cada cop més única i fervorosament individualista? quan han fet el pas incomprensible de desatendre la realitat socialitzant de la natura humana?

ENDAVANT LA GUERRILLA TRAVOLAKA
Re: Jornada: Més enllà del Génere 1 de març
26 feb 2008
Por lo menos, yo no entiendo que se haga una relación directa entre libertario y queer, sino que se intenta dar una visión libertaria de los planteamientos queer. Hace años, conocí un compañero inglés y anarquista, que era uno de los impulsores del movimiento queer y el "orgullo marica" en Gran Bretaña. Me parece que tienes una interesante oportunidad de escuchar esos planteamientos y, por lo menos, salir de algunas de tus dudas. A mi no me parece tan disparatada la relación entre anarquismo y nihilismo. Me remito a la historia, no a las teorías. El anarquismo entendido desde lo libertario, no se aferra a ningún dogma, a pesar de que muchos de quienes nos sentimos libertarios/as, sí que dogmatizamos con las teorías.
Re: Jornada: Més enllà del Génere 1 de març
26 feb 2008
L'acte s'emmarca dins el Febrer Llibertari 2008:

http://febrerllibertari.sants.org
Sindicato Sindicat