Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Ens fumiguen!!! Stop chemtrails!!!
24 feb 2008
Perqué avions no identificats a alçades no autoritzades deixen anar esteles al aire? Perqué aquestes esteles els costa tant disoldre's?

Recentment un científic italià ha portat a judici el tema dels Chemtrails. Tenim documents que donen proves en favor que ens están fumigant amb substàncies com el plom (verinós) o el liti ("estupidizant").
kubrickheader51.jpg
aaaa.jpg
chemtrails1.jpg
Us estareu preguntant què és això dels Chemtrails? La paraula Chemtrail (estela química) prové de Contrail que mes a sota explico el que són cada una. Des de fa molt de temps estem acostumats a veure al cel unes esteles blanques que a vegades deixen alguns avions, doncs d’aquestes esteles n’hi han 2 tipus els que he esmentat anteriorment.

Unes son les anomenades CONTRAILS (esteles de condensació de vapor d’aigua naturals) que segons diu la NASA només es produeixen si l’avió vola per sobre dels 8000 metres d’altitud, si la temperatura es menor de -40º i si la humitat relativa es major o igual del 70%. Aquestes esteles es formen d’una manera completament natural i es dissolen al cap de pocs segons a mesura que l’avio va avançant.

En canvi si us hi fixeu bé n’hi han unes altres anomenades CHEMTRAILS (esteles químiques) que perduren en els nostres cels durant minuts, inclòs hores!, i aquestes es van expandint al pas del temps, i acaben deixant al cel com una capa blanca i el cel ja no es el blau que nosaltres coneixem es un cel BLANC, per què collons fumiguen aquesta merda??


mireu el segon video començant per sota (el de la calavera):
http://planetaesclavo.wordpress.com/

mireu el video de sota de tot:
http://chemtrailstgn.wordpress.com/

CÓPIA! ENGANXA! DIFÓN!

Demano als administradors d'indymedia que facin una ullada al tema abans de tapar aquesta notícia. Ja hi ha documents oficials desclassificats que confirmen que els governs han experimentat en llocs públic i amb polació civil.
Mira també:
http://planetaesclavo.wordpress.com/
http://chemtrailstgn.wordpress.com/2008/02/04/hola-mundo/#comments

This work is in the public domain

Comentaris

www.youtube.com/watch?v=68F5lC8y0B4
24 feb 2008
http://www.youtube.com/watch?v=68F5lC8y0B4
Sindicato Sindicat