Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Concentració contra l'arribada de l'AVE
20 feb 2008
Si et negas a que el dia de l’arribada de l’AVE es converteixa en una festa, perquè tu també consideres que no tenim res a celebrar, vine a la concentració
L’AVE ARRIBAR�, BARCELONA ÉS UN NYAP!!!
20 de febrer de 2008
CONCENTRACIÓ
Plaça Sants 19:30h
Vine de dol i amb espelmes

http://barcelonaesunnyap.blogspot.com

Si et negas a que el dia de l’arribada de l’AVE es converteixa en una festa, perquè tu també consideres que no tenim res a celebrar, vine a la concentració:

Perquè no oblidem els més de dos anys de obres contínues. Nits sense dormir i dies tenint que sortir de casa per no aguantar el soroll i la pols que entra per tot arreu. Viure amb la por de descobrir una nova esquerda o l’aparició d’un nou forat sota casa nostre. Sortir al carrer i haver d’esquivar més i més tanques, carrers tallats, esvorancs, etc. fent interminables els petits recorreguts de cada dia, que son els realment importants a la nostra vida. I tot això, que per unes encara no ha acabat, comença per moltes altres veïnes i veïns.
I si la construcció a dins de la ciutat es nociva, no ho es menys en el camp. L’AVE adapta el territori al seu pas, eliminant muntanyes, sepultant valls, tallant aqüífers, i tot el que sigui necessari. I no només pel seu propi pas, sinó també per la construcció de les escombreres, mines, línies de transport de energia, etc. Que ho acompanya’n.
Perquè no acceptem les polítiques de imposició, com la que se ha portat a terme amb aquesta infraestructura, obviant la nostre opinió, o passant directament per sobra quan la hem manifestat.
Perquè ens continuem negant a que se ens roben els nostres diners para que uns pocs es puguin enriquir encara més. Amb la construcció i la explotació d’una infraestructura dissenyada al servei d’una élite, que la majoria de nosaltres mai podrem, ni voldrem, fer servir. Però també amb tot el procés especulatiu que l’arribada de l’AVE comporta, i no cal més que veure els exemples de Segrera, el Prat o Sants.
Perquè l’AVE es una peça més en el procés de privatització i desmantelament del sistema ferroviari que te-niam fins ara. Una peça més en el sistema capitalista de l’alta velocitat del negoci.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració contra l'arribada de l'AVE
20 feb 2008
Me parece que los de la COPE y el PP también estarán en el acto boycoteando el progreso, el desarrollo sostenible y la comunicación entre las dos grandes ciudades de la Península.
Mucha demagogia de unos contra otros (catalufos y peperos, por lo visto, se odian) pero al final, los pájaros carroñeros acaban coincidiendo y cebándose en la misma presa, los que vamos y venimos de un lado para otro y nos jode pagar mordidas a los fachas de uno u otro signo.
¡TODOS JUNTOS CONTRA EL PROGRESO Y LA PROSPERIDAD!
Re: Concentració contra l'arribada de l'AVE
20 feb 2008
Per a "Nyap, que sona japonès": Si no saps de què parles, no opinis.

Estigues tranquil que no trobaràs cap partit polític allà.
Re: Concentració contra l'arribada de l'AVE
20 feb 2008
però de que parleu? que propestareu contra els tranquils usuaris del tren? us emprenya que no vingui cap polñitic, oi? apa, aneu a la platja...
Re: Concentració contra l'arribada de l'AVE
20 feb 2008
És clar que això del desenvolupament sostenible no ho ha escrit un veï amb esquerdes a casa -sí, les obres de l'AVE no han estat precisament pròsperes, ho sento-, o un ecologista -potser et caldria comparar l'impacte ecològic de l'AVE amb el d'altres trens menys fashion- ni algú que utilitzi les rodalies -encara que sembli mentida, hi ha molta gent que no se'n va cada dia de Barcelona a Madrid. Ara bé, si a més et penses que a Sants hi apareixerà algú de la COPE o el PP a manifestar-se, simplement dones més peu a la hipòtesi de que VIUS A UN ALTRE PLANETA!
progrés i desenvolupament
20 feb 2008
No vull qualificar a l'article ni a l'AVE. Del qual n'estic en contra per motius de sostenibilitat. El que vull és criticar al Nyap que desitja progrés i psoesperitat tot proposant infraestructures cares i elitistes. Quin futur ens espera si ens gastem els darrers diners que tindrem, en molts anys, en joguines que no podrem fer servir quan tinguem tots l'aigua al coll?
Per més informació:
http://crisisenergetica.org
http://www.decreixement.net/
http://www.tempsdere-voltes.cat/
http://www.ipcena.org/a.catala/campanyes/infrastructures_copaltav.php
Re: Concentració contra l'arribada de l'AVE
20 feb 2008
Aixo dels 'darrers diners que tenim' i de 'les esquerdes de la Sagrada Familia', de veritat que fa plorar...
Fenicia, patria querida...
Re: Concentració contra l'arribada de l'AVE
20 feb 2008
els trolls sociates són una plaga
Re: Concentració contra l'arribada de l'AVE
20 feb 2008
El progres? el desenvolupament sostenible? la comunicació? la prosperitat?? però que dius troll abduit??????

ves-te'n a la puta merda sociolisto dels collons, tantdebó una pedra et rebenti el coll mentres li fas la felació al teu ZP i a la teva Madeleine.

Tots venuts a les vostres patètiques sigles. L'abstenció és necessària
Re: Concentració contra l'arribada de l'AVE
21 feb 2008
"(..)Me parece que los de la COPE y el PP también estarán en el acto boycoteando el progreso, el desarrollo sostenible y la comunicación entre las dos grandes ciudades de la Península.(...)" dicen los "traga-caca"...

para mi progreso sería que me preguntaran si quiero un tren de alta velocidad público y gratuito para ir de barcelona-madrid...

pero qué progreso es este desastre social,economico y ecologico, planeado y ejecutado a las espaldas de todos nosotras? qué progreso es destinar casi un 20% de mi sueldo para ese tiket con tal de ahorrarme un par de horas?

esto sin duda alguna,sólo beneficia (y mucho) a unos pocos (y vaya que son pocos!)

ojalá se caiga su guiri-iglesia, sagrada y famélica, aunque para ellos sólo sería otro gran negocio más...

"cuando caiga el último árbol comprenderemos que es el progreso"
Sindicat Terrassa