Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Concentració contra l'arribada de l'AVE
18 feb 2008
LâAVE ARRIBARÃ?, BARCELONA ÃS UN NYAP!!!
20 de febrer de 2008
CONCENTRACIÃ
Plaça Sants 19:30h
Vine de dol i amb espelmes

http://barcelonaesunnyap.blogspot.com
Si et negas a que el dia de l’arribada de l’AVE es converteixa en una festa, perquè tu també consideres que no tenim res a celebrar, vine a la concentració:
   
Perquè no oblidem els més de dos anys de obres contínues. Nits sense dormir i dies tenint que sortir de casa per no aguantar el soroll i la pols que entra per tot arreu. Viure amb la por de descobrir una nova esquerda o l’aparició d’un nou forat sota casa nostre. Sortir al carrer i haver d’esquivar més i més tanques, carrers tallats, esvorancs, etc. fent interminables els petits recorreguts de cada dia, que son els realment importants a la nostra vida. I tot això, que per unes encara no ha acabat, comença per moltes altres veïnes i veïns.
I si la construcció a dins de la ciutat es nociva, no ho es menys en el camp. L’AVE adapta el territori al seu pas, eliminant muntanyes, sepultant valls, tallant aqüífers, i tot el que sigui necessari. I no només pel seu propi pas, sinó també per la construcció de les escombreres, mines, línies de transport de energia, etc. Que ho acompanya’n.
Perquè no acceptem les polítiques de imposició, com la que se ha portat a terme amb aquesta infraestructura, obviant la nostre opinió, o passant directament per sobra quan la hem manifestat.
Perquè ens continuem negant a que se ens roben els nostres diners para que uns pocs es puguin enriquir encara més. Amb la construcció i la explotació d’una infraestructura dissenyada al servei d’una élite, que la majoria de nosaltres mai podrem, ni voldrem, fer servir. Però també amb tot el procés especulatiu que l’arribada de l’AVE comporta, i no cal més que veure els exemples de Segrera, el Prat o Sants.
Perquè l’AVE es una peça més en el procés de privatització i desmantelament del sistema ferroviari que te-niam fins ara. Una peça més en el sistema capitalista de l’alta velocitat del negoci.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració contra l'arribada de l'AVE
18 feb 2008
Y en solidaridad con las personas represaliadas en euskal herria por luchar contra el AVE. Paremos la maquina.
NI TAV NI SUMISIÓN AL CAPITAL!!
Re: Concentració contra l'arribada de l'AVE
18 feb 2008
Lo más grave:
14 obreros han fallecido en accidente laboral en la construcción de 300 km de via.
y queda el ramal a Francia...

Las obras no han respetado los derechos laborales, ni la seguridad de los trabajadores, ni han cumplido la Ley de Prevención de Riesgos Laborales, han impuesto jornadas abusivas de 12 horas, trabajo a destajo, cadenas de subcontrata incontrolada que precariza las condiciones de los trabajadores, bastantes de ellos sin papeles...
Colera camping CNT