Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Els Països Catalans no som Espanya: 9 de març ABSTENCIÓ!
18 feb 2008
El proper 9 de març l’Esquerra Independentista et crida a abstenir-te en les eleccions al Congrés i Senat espanyols. Els i les independentistes considerem que l’actitud correcta davant d’aquestes eleccions ha de ser de no participar-hi, i fer-ho denunciant les imposicions i el caràcter antidemocràtic d’aquesta contesa electoral:
- Des de la mort del dictador Franco, aquestes eleccions han permès que part dels Països Catalans apareguin com una part d’Espanya i que el marc jurídico-polític espanyol se’ns imposi als i les catalanes. Amb la particpació en aquestes eleccions, on no s’ha comptat fins al moment actual amb l’existència d’una opció clarament independentista i socialista, els i les treballadores hem afiançat, quan s’hi ha votat, un sistema que ha reforçat Espanya i el capitalisme, i ens ha debilitat com a classe i com a poble.

- Lluny de ser una conquesta democràtica, aquestes eleccions són per als i les qui creiem en la possibilitat d’un sistema econòmic al servei de les classes populars i en la llibertat dels Països Catalans, un obstacle en el camí de la nostra emancipació.

- L’abstenció activa serveix per a denunciar un sistema i un estat que ens condemen a patir unes condicions de vida cada dia més precàries: no podem oblidar que en el darrer any aquestes condicions s’han accentuat greument, amb la imposició de grans infraestructures (línies d’alta tensió i el TAV, entre d’altres), l’especulació i la destrucció del territori, la degradació dels transports i sanitat públiques, la pràctica impossibilitat d’accedir a un habitatge, els talls elèctrics, els acomiadaments massius, la privatització encoberta de la universitat pública, la terciarització i desindustrialització estructurals que ens imposen, la criminalització de les dones que avorten,... Per acabar-ho d’adobar, des de l’entrada en vigència de l’Euro els preus han pujat un 60%, i els sous només ho han fet un 20% de mitjana. En aquest context, alhora, la feixistització de l'espanyolisme és cada cop més evident, amb episodis com el tancament de repetidors de TV3, agressions ultradretanes als nostres carrers, els judicis i condemnes als antimonàrquics catalans,...

- L'articulació d'una forta campanya propagandística nacional per l'abstenció ens permet visualitzar arreu el territori el nostre rebuig a l'Estat capitalista espanyol i palesar, per damunt de fronteres autonòmiques, que som un únic poble i que mantenim viva com a 1640-1659, com a 1705-1715, com a 1936-1939,... la flama de la resistència.

En aquest context, optar per l'ABSTENCIÓ ACTIVA és una eina per a difondre els plantejaments de l’Esquerra Independentista i fer-nos avançar cap a la ruptura amb l'estat espanyol. Si ens abstenim podem assolir baixos nivells de participació que evidenciin el caràcter il·legítim d'aquestes eleccions. L'esquerra independentista optem per l'abstenció com a eina política no per passotisme, optem per l'abstenció per fer visible el nostre rebuig a continuar sotmesos/es al Regne d’Espanya.

És per això que l’Esquerra Independentista demana que el 9 de març no votis:
Els Països Catalans no som Espanya: ABSTENCIÓ!
abstencio.jpg
.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els Països Catalans no som Espanya: 9 de març ABSTENCIÓ!
18 feb 2008
No n'hi ha prou amb l'abstenció...

Organitzat i lluita!
Re: Els Països Catalans no som Espanya: 9 de març ABSTENCIÓ!
18 feb 2008
Lo importante para estas elecciones del estado es fortalecer la organización y la lucha,y seguir fortaleciendo los proyectos independentistas en los PPCC,para las elecciones realmente importantes para los PPCC.

----------------------------------
http://muralespoliticos.blogpot.com
----------------------------------
Re: Els Països Catalans no som Espanya: 9 de març ABSTENCIÓ!
18 feb 2008
abstenció ara i sempre! ni eleccions espanyoles ni catalanes!
Re: Els Països Catalans no som Espanya: 9 de març ABSTENCIÓ!
18 feb 2008
Segur que amb l'abstenció podrem canviar aquesta situació...Vota abans al PCPC, el partit antitaurí, qualsevol dels minoritàris o simplement fes un vot nul, però l'abstenció no reflexa per res la nostra capacitat de decisió. Simplement servirà xk la nit de les eleccions surti per la televisió que cada cop el poble està més allunyat dels polítics, però ja els hi va bé, així no emprenyem massa....
Jo ho tinc clar
Re: Els Països Catalans no som Espanya: 9 de març ABSTENCIÓ!
18 feb 2008
Doncs jo votaré PCPC que son comunistes (no com els de EUiA) i defensen l'autodeterminació dels pobles
Re: Els Països Catalans no som Espanya: 9 de març ABSTENCIÓ!
19 feb 2008
Una altra raó per abstenir-se és que no són unes eleccions democràtiques. S'ha negat el dret a votar i ha ésser votat a una quantitat de dones i homes d'Euskal Herria.

Cada vot que entra a les urnes, encara que sigui als antitaurins, als barrufets, o als fumadors compulsius, legitimen l'estat monàrquic espanyol. L'abstenció és una forma de participar, si un estat no fa cas de la no participació molt democràtic no és, posem-lo en evidència.

Abstenció activa, ni un vot a l'estat feixista espanyol.
Re: Els Països Catalans no som Espanya: 9 de març ABSTENCIÓ!
19 feb 2008
http://votemblanc.blogspot.com/
Re: Els Països Catalans no som Espanya: 9 de març ABSTENCIÓ!
19 feb 2008
jo entenc que es tracta d'una campanya política de denúncia d'aquest marc jurídic i d'aquest estat imposat, no té cap intenció d'incidir en els resultats ja que consideren que no se'n pot esperar res de bo de cap de les opcions plausibles, cap vot serà útil en les eleccions espanyoles per a les classes populars catalanes

per tant no correspon discutir si el vot blanc, nul o a partits frikis serà útil, ja que no accepten la idea que un resultat o altre de les eleccions espanyoles ens hagi de servir de res

em sembla molt coherent i raonable donat l'estat actual de les coses
Re: Els Països Catalans no som Espanya: 9 de març ABSTENCIÓ!
19 feb 2008
El día 9 de marzo , yo no iré a votar. No ire a votar porque ni creo en Dios ni en el Estado, tampoco creo en las fronteras y espero que algún dia desaparezcan y con ellas toda clase de mazionalismos y sus acólitos defensores.

Para el día 9 de marzo haré campaña por la abstención activa, aunque esta campaña la llevo haciendo día a día desde que me parió mi madre.

Pero el día 10 de marzo, a pesar de todo, seguirá perdiendo el pueblo, la irracionalidad seguirá creciendo, la servidumbre voluntaria seguirá lamiendo el culo de la asquerosa partiticracia, CCOO y UGT (sindicatos fascistas) seguirán traicionando y vendiendo a los trabajadores, los partidos âpolíticosâ? alimentándose a costa del voto y reduciendo de forma descarada los derechos de la ciudadanía (ejemplo: Ordenanzas âCívicasâ? para la âConvivenciaâ? Ciudadana, etc., etc.â¦,) el día 10 de marzo se acrecentará el bipartidismo, se le seguirá llamando a la actual OLIGARQUIA democracia, y eso de âOTRO MUNDO ES POSIBLEâ? sólo quedará en la mente de los que aborrecemos con tada las fuerzas de nuestro corazón y de nuestras entrañas este sistema de mentiras, corrupción, explotación y falsedad.

SALUD
Colera camping CNT