Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
CRIDA a l'ACCIÓ descentralitzada-- en motiu de les Eleccions Generals 9-M
18 feb 2008
Escanear.jpg
Escanear0013.jpg
Escanear0014.jpg
Això és una crida a tothom, a tota la població dels nostres camps, pobles, barris i ciutats.

    A la gent de Ciutat Vella, de l'Eixample Esquerre i Dret, de Sants, del Poble Sec, de Les Corts, Sarrià, St Gervasi, Gràcia, Vallcarca, El Carmel, Nou Barris, St.Andreu, Poblenou, Vil·la Olímpica.
    I de més enllà: El Prat, L'Hospitalet, Cornellà, St Just, Esplugues, Molins, St Cugat, Badalona, Gramenent del Besòs, St Adrià....
    De St Boi, Viladecans, Gavà, Castelldefels, Terrassa, Sabadell, Granollers, Cerdanyola, Mataró, Manresa, Vilafranca del Penedes, El Vendrell, Valls, Tarragona, Montblanc, Reus, Tortosa, Amposta, Gandesa, Móra d'Ebre, Falset, Les Borgues, Lleida, Mollerusa, Tàrrega, Cervera, Balaguer, Tremp, Vielha, Sort, Seu d'Urgell, Puigcerdà, Solsona, Igualada, Berga, Ripoll, Vic, Olot, Banyoles, Figueres, Girona, la Bisbal, St Coloma de Farners....
    També per als germans, companys, familiars, i gent meravellosa coneguda i per conèixer de Madrid, Toledo, Conca, Guadalajara, Soria, Segovia, Ã?vila, Ciudad Real, Albacete, Terol, Saragossa, Osca, Castelló, València, Alacant, les Balears, Murcia, Almería, Jaén, Granada, Córdoba, Málaga, Cádiz, Huelva, Sevilla, Gibraltar, Les Canàries, Badajoz, Cáceres, Salamca, Zamora, León, Valladolid, Palencia, Burgos, Soria, Logroño, Pamplona, Bilbao, St Sebastià, Vitòria, Santander, Oviedo, Lugo, Ourense, A Coruña, Pontevedre.

    A tot el poble. A tota la ciutadania.

    De nou arriba un període d'eleccions. Aquest cop ens toca empassar-nos la Campaña a las Cortes Generales que elegiràn un nou Govern i un nou President, a més de l'oblidadís Senat. De fet ja fa mesos que s'ha intensificat el discurs polític, i aquest cada cop envaeix més espai i temps de les nostres vides a través dels medis de comunicació massius. âNo existeix una alternativa viable, que no sigui la democràcia delegativa, per governar els afers de la societatâ?. De tantes vegades que ens ho han repetit ja no podem pensar en cap altra cosa, cap més sortida als problemes: necessitem delegats que governin, decideixin per nosaltres, doncs no estem prou capacitats o no tenim temps per fer-ho. Però els problemes no es solucionen amb la mateixa conducta que els ha creat.

    Per contruïr el poder popular de base i el primer pas es contradir la legitimitat dels actuals governants, i amb aquest procès assolirem consciència de la nostra força. Hi ho farem tant amb la teoria com amb la pràctica. Cal saber que amb el nostre vot otorgem legitimitat als que preten governar en el nostre nom per tant cal fer una abstenció activa. Volen manar al marge del nostre DRET A DECIDIR. Aquest cop no els ho permetrem i caldrà usar tota la nostra empenta en tal efecte. Hi haurà que dirà que no hem d'adaptar la nostra agenda a la seva agenda. Contestem que ens trobem davant l'oportunitat de tombar la truita, fer sentir el descontentament general, i més davant el rentat de cervell mediàtic que ofega qualsevol dissentiment o possiblitat de canvi. Vénen temps de lluita, de crisis econòmica, de caos, de repressió ...potser de :P:P Els partits professionals i els polítics elitistes creuen tenir-ho tot sota el seu control però se'ls hi escapa l'espontaneïtat del poble, dels ciutadants, de la gent que lluita, resisetix i suberteix l'ordre establert.

Fins aqui el discurs força recorrent que sempre podem llegir en aquestes dates.

    A partir d'AQUI només es faràn propostes per a l'ACCIà DIRECTA DESCENTRALITZADA, CONSTANT i PERTORBADORA de la FESTA de la DEMOCRÃCIA DELEGATIVA i de la CORAL MEDIÃTICA que l'envolta i de les CONSCIÃNCIES SUBMISSES que encara resten per DESPERTAR, que han de prendre CONSCIÃNCIA del seu valor propi, com a persones amb capacitat de judici, que no poden continuar permetent que uns pocs polítics els hi robin el dret a decidir, a governar la seva vida . A decidir com serà el seu futur i com és el seu entorn. Les seves vides, el seu treball, la seva cultura, la seva organització social i personal, en grup o en col·lectiu.

    Es gesta des de diferents col·lectius i individualitats, no conectats formalment entre si, una campanya total que pretèn abarcar tots els aspectes de la campanya i tota la societat en el conjunt dels seus protagonistes. Es durà a terme un assetjament constant basat en la predisposició de que no hi haurà treva, fins que el prestigi dels polítics professionals i la seva cort empresarial i ideològica, acabi anorreat i dispersat, per donar pas a la democràcia del poble i per al poble. Només així des d'una posició de força, havent trencat l'encanteri del parlamentarisme en el que delegem el poder i que constantment ens ofega i ens nega el dret a decidir, estarem al davant de l'oportunitat de canviar les l'estat de les coses i fer-ho des de baix, amb l'empenta de tots els individus units en societat, única font de soberania que es justifica per si mateixa. S'assolirà aquest punt en el moment que s'arribi a la massa crítica, amb l'implicació de molta gent que actui arreu del territori de forma permanent i espontània, tant al carrer com entre els seus coneguts i persones pròximes, dels barris, ciutats i pobles

El procès establert es basa en tres etapes ascendents:

    1-PRE-CAMPANYA: el moment en què ens trobem actualment, quan ja hi ha publicitat partidista i s'escalfen els motors dels partits. Cal tergiversar, boicotejar o eliminar qualsevol rastre de propaganda. A més cal mostrar l'opció alternativa i les seves raons. També es necessària la presència a les seus dels partits on es concentrarà l'atac ideològic.

    2-CAMPANYA: del 18 de Febrer al 7 de Març: quan hi ha els actes polítics i es demana el vot. Fer especial incidència en aquests actes de forma directa explicant que el fet de votar no soluciona res i ens exclou de decidir res durant quatre anys, només podent restar passius davant les lluites partidistes i la seva pantomima frustrant. Continuar amb la difusió de la idea i tergiversant, boicotegant i eliminant els cartells de propaganda electoral, especialment els plafons que embruten els nostres carrers i places des de la ja âtradicional nit d'enganxada de cartellsâ?. Aquell mateix dia pot ser una excel·lent oportunitat per fer sentir la nostra veu directament als polítics i danvant les càmeres.

    3-Jornada de reflexió i dia de les votacions: 8 i 9 de Març actuar ens els col·legis electorals mostrant propaganda i avisant a la gent de que amb el vot elimina qualsevol opció de decidir per ella mateixa durant 4 anys! , de ser independent, d'emancipar-se dels delegats que elegim i que desprès ens tracten com menors d'edat.

    El procès es realitza en base a diferents tipus de materials i accions que la gent ha d'elaborar i efectuar. EXEMPLES:

    1-Cartells en què es tergiversarà de forma subtil els cartells polítics, donant la volta al seu missatge i mostrant la realitat.

    2-Contra-Propaganda en que es mostrarà pq no s'ha de votar i delegar el poder i quines són les conseqüències de fer-ho, la falsedat de la divisió de poders, l'autofinançament dels partits que ja han entrat en la roda del poder...i el fet de que el sistema es bipartidista i si no t'agrada et fots.

    3-Tires Còmiques en què es mostra d'una forma amena la veritat dels polítics.

    4-Informació sobre corrupteles, contactes, diners, vida passada i sous dels polítics i els seus partits.

    5-Webs fotologs blocs videoblogs i altres mandangues que els politics han creat per tal de fer-nos creure que participem en alguna cosa. La idea és col·lapsar aquests canals amb els missatges contraris a la seva ideologia dels calers i el poder i que la gent que els visiti per força hagi de veure que hi ha resistència.
   
    6-Les Seus Electorals on adreçar directament les nostres queixes i el desig de que desapareixin els politics professionals i el sistema de partits polítics, delegats i parlament que anul·len el nostre dret a decidir.

    7-Una mapa a Internet on estarà disponible tota aquesta informació, les localitzacions de les seus dels partits, i on tothom lliurement podrà penjar els seus cartells i infos i les fotos dels cartells tergiversats o boicotegats a la seva localitat. L'idea convertir el mapa en un fòrum d'intercanvi d'exemples i una mostra que motivi l'acció arreu.

http://www.meipi.org/meipimatic/?id_meipi=abstencionactiva

    Ã?nims i cap a la Victòria !!!
   

âEs posible que perdamos nuestra próxima batalla. Mas perder una batalla luchando no debe afectar a un revolucionario, ya que éste tendrá presente que el arma con la que cuenta es siempre la lucha por la causa en la que cree.
Para un revolucionario, la acción permanente constituye el motor social de la historia;
es por ello que el simple hecho de entablar un combate es ya una victoriaâ?

                            Buenaventura Durruti (gener de 1936)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CRIDA a l'ACCIÓ descentralitzada-- en motiu de les Eleccions Generals 9-M
18 feb 2008
Controlem els sous dels polítics!

   

A.A.: "Institucions polítiques, partits."

Ciutadanes i ciutadans compromeses amb la democràcia i preocupats pel deteriorament generalitzat de la vida política exigim aquesta prioritat:

"LâEXERCICI DE LA POLÃ?TICA HA DE SER ÃTICAMENT MODÃLIC I CÃ?VICAMENT EXEMPLAR."

La realitat, però, és que en els últims anys estem vivint en una continua regressió i cada cop nâestem més lluny. Ãs urgent i necessari emprendre reformes per aturar el distanciament creixent de la política i la ciutadania i per corregir inexcusablement els abusos que es cometen.

Avui ens ocupen les informacions sobre els SOUS que sâhan autoadjudicat alguns càrrecs polítics, la qual cosa provoca profunda indignació i alarma social. Ningú sâha dâacostar a la política per guanyar més diners ni per tenir "feina", ni tampoc ningú hauria de perdre diners per la seva dedicació als afers públics.

AQUESTES SON LES NOSTRES PROPOSTES AL RESPECTE:

1.- EVITAR QUE ELS INGRESSOS ES DECIDEIXIN ENTRE LES PERSONES INTERESSADES; ÃS NECESSARI UNA TAULA DE RETRIBUCIONS homologada pel Parlament.

Com a referència, els ingressos més alts no hauran de ser superiors a tres vegades més que dels que cobren menys a la mateixa institució, en aplicació del principi de solidaritat distributiva.

Respecte als ingressos suplementaris, els de dietes i transports sâhauran de quantificar i de justificar de manera detallada i documentada, a més de tenir un límit fixat percentualment. La resta dâingressos suplementaris (indemnitzacions per assistències a Plens, Comissions, etc.) seran incompatibles amb la remuneració de dedicació exclusiva.

2.- ELS INCREMENTS SUCCESSIUS MAI HAURAN DE SUPERAR ELS DE LâIPC.

3.- PROHIBIR LâACUMULACIà DE CÃRRECS de manera generalitzada, encara que sigui a institucions diferents o de designació indirecte.

4.- ELS POLÃ?TICS en actiu QUE REBIN REMUNERACIONS ILâ¢LEGÃ?TIMES HAURAN DE SER CESSATS I OBLIGATS A RETORNAR TOTES LES RETRIBUCIONS que haguessin rebut en lâexercici del càrrec.

   
    18     de     Febrero     de     2008

( El/los abajo firmante/s )
Re: CRIDA a l'ACCIÓ descentralitzada-- en motiu de les Eleccions Generals 9-M
18 feb 2008
Lea, por favor, este típico Discurso de Plataforma Electoral de un típico partido político (antes de las elecciones, claro). Gracias.

En nuestro partido político cumplimos con lo que prometemos.
Sólo los imbéciles pueden creer que
no lucharemos contra la corrupción.
Porque si hay algo seguro para nosotros es que
la honestidad y la transparencia son fundamentales
para alcanzar nuestros ideales.
Demostraremos que es una gran estupidez creer que
las mafias seguirán formando parte del gobierno
como en otros tiempos.
Aseguramos sin resquicio de duda que
la justicia social será el fin principal de nuestro mandato.
Pese a eso, todavía hay gente estúpida que piensa que
se pueda seguir gobernando con las artimañas de la vieja política.
Cuando asumamos el poder, haremos lo imposible para que
se acaben las situaciones privilegiadas y el tráfico de influencias.
No permitiremos de ningún modo que
nuestros niños tengan una formación insuficiente.
Cumpliremos nuestros propósitos aunque
los recursos económicos se hayan agotado.
Ejerceremos el poder hasta que
comprendan desde ahora que
Somos la "nueva política".

Ahora, por favor, vuelva a leer pero de abajo para arriba, renglón por renglón, y descubrirá la verdad (¿tal ves después de las elecciones?) Gracias.
Re: CRIDA a l'ACCIÓ descentralitzada-- en motiu de les Eleccions Generals 9-M
19 feb 2008
Magnífica iniciativa. L'enhorabona!
Sindicat