Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Video Manifestacio Contra la LEC (Bcn)
15 feb 2008
Video-Cronica de la Manifestacio contra la LEC en contra de la privatització de les escoles públiques on més de 60.000 professors i estudiants van rebutjar la seva aplicació.

Llei feta per ERC en l'anterior legislatura
Ara el PSC vol aplicarla.

Aquesta es la política de debò.


Audio: La Plataforma
Video: Albert.
Mira també:
http://video.google.con/videoplay?docid=-9081037186368372665

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: Video Manifestacio Contra la LEC (Bcn)
16 feb 2008
que en penseu d'aquest sindicat?

http://www.tv3.cat/videos/266399

comparant amb CCOO, UGT i el Sindicato de Estudiantes, no semblen un Sindicat groc. m'encanta quant la secretaria diu "les esquerres han abdicat dels seus valors".
Re: Video Manifestacio Contra la LEC (Bcn)
16 feb 2008
El Sindicato de Estudiantes té mala fama. Per això que són una mica proselitistes i sectaris, i no semblen comptar amb les assemblees d'estudiants. Tenen més aviat la visió de la típica organització marxista avantguardista que fa el que diu el "comitè". També hi ha qui critica el Sindicato perquè ha acabat donant líders a partits com el PSOE.

Però dit això, també crec que s'ha de dir, i de manera molt clara, que la posició del Sindicato en el tema de la privatització de l'ensenyament ha estat digna, clara i ferma.

Per exemple, no van signar el PACTE NACIONAL D'EDUCACIó, un pacte que preveia, per exemples, coses que ja s'han complit: municipalització i privatització d'escoles bressol, o l'increment del suport a l'escola privada concertada. Un pacte que, en canvi, sí que van signar moltes organitzacions que, a vegades, fins i tot critiquen durament el Sindicato: UGT, CCOO, ERC, IC, AJEC...

És a dir, que el Sindicato s'ha oposat fermament a les polítiques privatitzadores, desreguladores i segregadores que s'estan intentant dur a terme els últims anys a Catalunya.

La intervenció del seu representant en el programa de la Mònica Terribas de la setmana passada també va ser força lúcida: denunciant, per exemple, la política del Departament d'enfrontar pares, professors i alumnes.

És a dir, les coses com són: quan ha calgut criticar el Sindicato, he estat el primer a fer-ho, però ara, en aquest tema de la privatització, el que toca més aviat és felicitar-los.
Re: Video Manifestacio Contra la LEC (Bcn)
16 feb 2008
La política del sindicato és nefasta, almenys per que he vist jo. Les ultimes vagues estudiantils que s'han donat a la UAB, s'han dedicat a "desembarcar" literalmet a la Universitat, passan completament de totes les assemblees de facultat (on mai han aparegut que jo sapiga) per penjar els seus cartellets incloent a vegades la convocatoria de les seves pròpies vagues.

Es també molt sospitos la diferencia de combativitat que tenen quan governa el PSOE de quan governa el PP, posem per exemple la LOU, aprovada per PP que el PSOE va prometre derogar i que només la va maquillar,on son totes les critiques a la LOU que van desplegar quan hi havia el PP?

No dic que dintre del sindicato no pugui haver-hi bons militants i gent que s'ho creu. Pro veient les coses en perspectiva el Sindicato no és més que una aparato del PSOE dintre del movimen estudiantil
Sindicat Terrassa