Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Curs de Jurídica Laboral al CELLFS
14 feb 2008
cellfs.jpg
Considerant la importància que el CELLFS dóna al coneixement que han de tenir els treballadors sobre els seus drets laborals, a partir del 7 d’abril i fins al 2 de maig, es realitzarà la segona edició del Curs de Jurídica laboral, durant 8 divendres. Es tractarà una sèrie de temes elementals amb els que ens trobem sovint als llocs de treball; els salaris, els contractes i els acomiadaments.
El curs està concebut per la Secretaria de Jurídica, de la Federació Local de sindicats de la CNT de Terrassa i coordinat pel seu Secretari General. Al llarg de les 8 sessions previstes, es pretén incidir en aquells aspectes que més ens afecten en les actuals relacions laborals: salaris, contractes, acomiadaments i conciliació de la vida familiar i laboral. Tots els treballadors i treballadores hem de tenir uns mínims coneixements en aspectes que ens afecten i que realment incideixen en la nostra vida laboral. Coneixent els nostres drets estem en disposició de defensar-nos en el món laboral i en les nostres relacions amb la patronal, i alhora, poder exercir la nostra solidaritat com a treballadors i treballadores informant als nostres companys i companyes. Les sessions del curs tindran lloc els divendres en els dies assenyalats a partir de les 19:30 amb una durada aproximada d'una hora i mitja, fins les 21 hores.

1.- Divendres 7 de març de 2008
Salari I: Salari base

2.- Divendres 14 de març de 2008
Salari II: Complements salarials

3.- Divendres 28 de març de 2008
Contractes I: Contractes de duració determinada

4.- Divendres 4 d’abril de 2008
Contractes II: contractes de duració indefinida

5.- Divendres 11 d'abril de 2008
Acomiadaments I: Acomiadaments objectius y improcedents

6.- Divendres 18 d'abril de 2008
Acomiadaments II: Acomiadaments nuls

7.- Divendres 25 d'abril de 2008
Conciliació de la vida laboral I: Maternitat, paternitat i lactància

8.- Divendres 2 de maig de 2008
Conciliació de la vida laboral II: Excedències per cura de fill o familiar a càrrec

Tots els actes programats tindran lloc a la Carretera de Montcada nº79 de Terrassa, seu social del Centre d'Estudis Llibertaris Francesc Sàbat. Totes les activitats del CELLFS són gratuïtes i obertes a tothom.
Mira també:
http://www.cellfrancescsabat.org
http://www.cnt.es/terrassa

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa