Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Tres detinguts per fomentar el terrorisme islàmic
14 feb 2008
Tres persones han estat detingudes en una acció contra el terrorisme islamista a Vitòria
Han estat detingudes per la seva suposada relació amb una cèl·lula islamista i estan acusades de realitzar "labors de proselitisme entre la comunitat musulmans en favor de grups radicals".

Segons ha informat el departament basc d'interior, els sospitosos haurien participat en la distribució de CD i arxius MP3, que obtenien a internet, amb propaganda i crides a la jihad islàmica entre la comunitat musulmana.

La Ertzaintza va tenir coneixament, el passat mes de desembre, de la possible comissió d'aquest tipus d'activitats a la capital alabesa, i així va començar la investigació. Com a resultat de les investigacions, es van identificar tres persones com a possibles responsables de la distribució del material propagandístic. També es va localitzar un pis i un locutori.

Una vegada conegudes les dades de la investigació, l'Audiència Nacional ha ordenat l'arrest dels tres sospitosos, aquesta matinada a Vitòria.
Mira també:
http://www.avui.cat/article/mon_politica/21728/tres/detinguts/vitoria/acusats/realitzar/proselitisme/favor/radicals/islamics.ht

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tres detinguts per fomentar el terrorisme islàmic
15 feb 2008
Afusellament i deportacio :). moros fora.
Sindicat Terrassa