Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Xerrada sobre el Procés de Bolonya a Binèfar
13 feb 2008
Aquest dimecres 13 de febrer s'ha realitzat una xerrada explicativa de què és el Procés de Bolonya a la biblioteca de l'IES Siera de san Quilez de Binèfar, situat a la comarca de la Llitera.
p1010490.jpg
p1010487.jpg
La xerrada ha comptat amb un centenar d'assistents, tots els estudiants de batxillerat del centre, ja que l'institut ha cedit una hora lectiva per a que tots els estudiants puguin assistir a la xerrada.

Els estudiants franjolins han tingut l'oportunitat d'assabentar-se de que consta el procés de Bolonya, quin és el seu origen i quines seran les conseqüències mes directes de l'aplicació d'aquest pla sobre els estudiants. Tant els estudiants com part del professorat, estaven completament desinformats sobre què constava aquest pla, o desconeixien conceptes tan importants com què és l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior o sobre la creació dels nous crèdits ECTS i el nou model docent basat en la feina de l'estudiant.

Després de la xerrada, s'ha anunciat la iniciativa d'un grup d'estudiants del centre de realitzar una recollida de signatures a nivell local per tal de mostrar el seu rebuig per part de la localitat de Binèfar a l'aplicació d'aquest procés.

La xerrada també ha tingut un contingut reivindicatiu, per part dels organitzadors i col·laboradors, i s'ha animat a tots els estudiants benifarencs a organitzar-se i lluitar contra l'aplicació de l'EEES.

Des de les aules lluitem contra l'EEES!
Per un ensenyament públic i al servei de la societat i no del capital!

Binèfar, 13 de febrer del 2008
Mira també:
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa