Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
La bicicletada en defensa de la universitat pública recorre totes les facultats de la UdL
13 feb 2008
Avui, dimarts 12 de febrer una bicicletada convocada per les assemblees de facultat i el SEPC – Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans ha recorregut totes les facultats de la UdL.
p1010448.jpg
p1010477.jpg
p1010464.jpg
La bicicletada, on hi ha assistit una cinquantena de ciclistes universitaris ha sortit de la facultat d’Agrònoms i ha recorregut pel carrer Enric Fareny i el passeig Onze de setembre fins arribar a la facultat de Medicina, on s’han recollit signatures per demanar una consulta popular a tots els membres de la comunitat universitària sobre si s’ha de congelar el Procés de Bolonya a la Universitat de Lleida. Els ciclistes han seguit pel passeig de Ronda i l’avinguda Madrid fins les facultats de Cappont, on s’ha fet una parada de més de tres quarts d’hora recollint signatures per poder congelar aquest pla. Finalment la bicicletada ha pujat per l’avinguda Catalunya i la Rambla d’Aragó fins arribar a la facultat de Lletres.

Durant el trajecte s’han recorregut unes tres-centes signatures, que seran entregades el proper dijous 14 de febrer. La bicicletada s’ha realitzat en el marc de la campanya Decidim decidir, defensem la pública! , campanya iniciada fa un mes de recollida de signatures per pressionar a l’equip director de la UdL per convocar una consulta popular en el si de la comunitat universitària.

El proper acte centrat en aquesta campanya serà l’entrega de les mil signatures en contra de l’aplicació d’aquest pla i a favor de la convocatòria d’una consulta popular a tots els membres de la comunitat universitària el dia 11 de març sota la pregunta “Estàs a favor de la congelació del procés de Bolonya i de l’inici d’un període de debat sobre el futur de la universitat pública?�. De moment es tenen recollides prop d’un miler de signatures. L’entrega de les signatures es preveu que es realitzarà el dijous 14 de febrer a dos quarts de dotze del migdia a l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida.

Lleida, 12 de febrer del 2008

SEPC - Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans

Assemblees de facultat de la Universitat de Lleida
Mira també:
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat