Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
El judici de la Revoltosa vist per sentencia
13 feb 2008
Ahir, dilluns 11 de febrer cap a les 9:30h del matí vam tenir el judici del centre social okupat La Revoltosa a la sala del jutjat 10 de la Via Laietana
El judici de la Revoltosa vist per sentencia

    Ahir, dilluns 11 de febrer cap a les 9:30h del matí vam tenir el judici del centre social okupat La Revoltosa a la sala del jutjat 10 de la Via Laietana. Pocs dies després d'okupar el edifici vam rebre una notificació de demanda contra “ignorados okupantesâ€?. El popietari de l'edifici, el senyor Fèlix Marcilla (l'home dels cafès, també propietari de gran part del barri de Sant andreu) havia interposat una demanda civil per precari. Al novembre vam aplaçar un cop el judici, però aquesta vegada va ser més dificil. La jutgessa ens va denegar totes les proves que demostren l'ús social de l'espai okupat que portava més de 6 anys abandonat.
   
En poc més de 10 minuts les paraules de “queda visto per sentencia� van ser pronunciades sense poder presentar els nostres testimonis (veïns/es del barri, president de la AAVV del Clot/Camp de l'Arpa), ni que les persones identificades puguessin parlar. És amb mal gust a la boca que vam sortir de la sala. Ja sabíem el que és la seva justicia però sempre ens fa mal quan ens toca. En 10 minuts acabaven de solucionar un projecte que portava més de 4 mesos funcionant amb desenes d'activitats, tallers i xerrades realitzades.

Abans que s'acabi la setmana sortirà la sentència, que serà negativa. Fem una crida a tota la gent que recolza la lluita dels centres socials okupats, a tota la gent que creu important construïr alternatives des de l'autogestió, l'auto-organització i la dissidencia, a totes les que, d'una manera o altra, lluiten contra aquest sistema, a que estiguin atentes a les pròximes convocatòries.
La revoltosa no es toca!


Assemblea de la Revoltosa 11/02/08
Mira també:
http://revoltosa.squat.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El judici de la Revoltosa vist per sentencia
13 feb 2008
tot el meu suport companys i companyes!

quan ho digueu, allà estarem! la Revoltosa es queda al Clot!
Re: El judici de la Revoltosa vist per sentencia
13 feb 2008
desde que aparecieron no me han dado muy buena impresión... no los conozco mucho pero me caen algo mal... lo siento!
seguid y seguid si teneis la firmeza y humildad que dan la comprensión de las cosas... haber si me he equivocado... suerte en el proyecto!

pd: como consejo sobre las acusaciones en las que he visto vuestro nombre como firmantes: la ropa sucia se lava en casa...
Re: El judici de la Revoltosa vist per sentencia
14 feb 2008
Aplicate tu propio cuento de la ropa sucia, esceptico!!!!

tot el suport a la Revoltosa. Pel que vullgueu quan vullgueu!
Sindicat Terrassa