Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : altres temes : especulació i okupació
Concentració a la Plaça de Sants el dia que arribi el TGV
13 feb 2008
Barcelona és un Nyap

L'arribada del TGV a Barcelona no significarà que tot s'acaba. La manera com es fan les coses a Barcelona, sense la participació real de la ciutadania, fa que tothom es converteixi en víctima d'algun nyap.
Convocatòria

Davant la imminent arribada i inauguració de l’AVE des de la Plataforma pel Soterrament de les Vies i contra el Pla de l’Estació de Sants entenem que això no comportarà la fi de les molèsties pel veïnat (sorolls, pols, carrers tancats, incomunicació, etc).

La construcció de l’AVE és el model de com no s’han de fer les coses que afecten a tota la ciutadania. La nostra ciutat està sotmesa a un reguitzell de projectes de transformació dissenyats i elaborats d’esquena a les necessitats i els interessos dels ciutadans.

Nosaltres estem convençuts de que la manera de fer les coses que ens afecten a tots s’han de fer d’una altra manera i us convidem a participar a una Concentració a la Plaça de Sants el dia que arribi l’AVE (entès com el primer dia que arribi amb passatgers fins i tot encara que sigui només amb polítics) a les 19:30 hores.










Reunions preparatòries

Tots els dimarts a les 20 hores
Centre Social de Sants
Carrer Olzinelles, 30
Barcelona
Mira també:
http://barcelonaesunnyap.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració a la Plaça de Sants el dia que arribi el TGV
13 feb 2008
La data és el 20 de Febrer!!!!
Sindicato Sindicat