Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Lleida - Concentració de rebuig davant la visita del president de l'Estat Espanyol el proper dissabte 16 de febrer
12 feb 2008
L’Assemblea de Joves de Lleida fa una crida a tots els lleidatans i lleidatanes a mostrar la seva indignació davant el míting electoralista dels presidents de l’Estat Espanyol i de la Generalitat, assistint a la concentració de rebuig el pròxim dissabte 16 de febrer a les 13:30 als Camps Elisis.
Aquest dissabte 16 de febrer al migdia, el president de l'Estat espanyol ve a Lleida a oferir un míting acompanyat pel President Montilla i la ministra d'habitatge Carme Chacón. I ho ve a fer sota el lema "La Catalunya optimista". Us convidem a assistir a la concentració de rebuig a aquesta visita.


Per què cal que els lleidatans li mostrem el nostre rebuig aquest dissabte? Per molts motius:

Per hipòcrita
No és d'esquerres un partit que fa el joc als empresaris i la patronal en conflictes laborals, en les deslocalitzacions i en els tancaments d'empreses. No es pot dir d'esquerres un partit que impulsa projectes urbanístics i infraestructurals agressius amb el territori, que generen gran impacte ambiental i social i responen als interessos del capital financer i no de la majoria de la població catalana.
Ara,ja en plena cursa electoral, les seves darreres mesures polítiques són merament propagandístiques, com les esbombades polítiques per l'emancipació juvenil, que no tenen la intenció d'abordar d'arrel la problemàtica social, en aquest cas de l'habitatge i les dificultats que tenim d'accedir-hi.

Per repressor
Com a responsable polític de l'Estat d'excepció que està vivint el poble basc, com responsable de les il•legalitzacions de partits i organitzacions socials, com a responsable polític de les tortures a mans de la Guàrdia Civil. Amb aquestes decisions, o auspiciant-les, el PSOE demostra que és capaç de vulnerar els drets civils i polítics d'un poble per imposar a qualsevol preu el seu projecte polític espanyol per sobre de la voluntat popular. Com també s'ha demostrat amb les actuacions judicials contra desenes de catalans que simplement exercien el seu dret a la llibertat d'expressió cremant fotografies del monarca espanyol.

Per espanyolista
La careta amable del PSOE o PSC no pot amagar el projecte espanyolista que tenen per al poble català.
La negació del dret col•lectiu a decidir el nostre futur, el pacte amb la burgesia catalana per aprovar l'Estatut del Principat o l'aprovació d'estatuts lingüísticament secessionistes a les Illes i al País Valencià desmenteixen que el PSOE tingui una voluntat real de construir un Estat federal o plurinacional.

I per molt més...
Nosaltres no podem ser tan optimistes!



Dissabte 16 de febrer a les 13,30h
A la porta d'accés als Camps Elisis de Lleida (Avinguda de les Garrigues)

Assisteix-hi i des-ne difusió


Assemblea de Joves de Lleida, AJLL- CAJEI
Lleida, 10 de febre
Mira també:
http://www.ajlleida.org
http://ww.cajei.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Lleida - Concentració de rebuig davant la visita del president de l'Estat Espanyol el proper dissabte 16 de febrer
12 feb 2008
http://www.youtube.com/watch?v=I8GtrHAauMM
Re: Lleida - Concentració de rebuig davant la visita del president de l'Estat Espanyol el proper dissabte 16 de febrer
13 feb 2008
NO os he visto en la comida de doña Espe
Sindicato Sindicat