Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Crònica de la manifestació contra l’experimentació animal a Barcelona
12 feb 2008
Crònica de la manifestació contra l’experimentació animal a Barcelona

Aquest dissabte, al voltant de les 12.30h del migdia, les més de 150 persones que ens trobaven concentrades a la plaça Monumental, hem començat a arrancar el nostre pas agitat tallant la Gran Via en direcció a la seu de Novartis (una de les empreses clients més importants d’Huntingdon Life Sciences, el laboratori de vivisecció més gran d’Europa). La marxa no ha estat un passeig; s’han cridat amb ràbia consignes i amenaces contra HLS, Novartis i l’experimentació amb animals en general, com també s’han cridat i pintat frases a favor de l’alliberament animal i contra la dominació.
Durant el recorregut alguns assistents a part de tenir el detall de fer les pintades en concessionaris com FIAT i Hunday (no hem d’oblidar la relació que tenen aquestes empreses amb la destrucció de la terra o amb la repressió, en el cas de Fiat, amb companyes d’altres estats), han encès bombes de fum, fum que es confonia amb el fum general que aboca cada dia la metropoli. També s’han repartit un munt d’octavetes durant tot el camí.
Arribades davant el nostre objectiu per aquest dia, la seu de Novartis, s’han col·locat algunes de les diferents pancartes fetes pels manifestats en un primer pla perquè les càmares del sistema de seguretat de dita empresa tinquessin el detall de llegir. Per assegurar-nos que ens prenguessin en serio, nomès s’han deixat dos únics vidres de la desena que tenen a la fatxada de la seu sense pintar; aquests eren els dos vidres d’una de les dos entrades d'accès, que tot seguit han sigut destruïts per una tapa solta de les claveguetes, i a base de patades. Alguns activistes han entrat a dins tot llençant les octavetes informatives que s’havien fet contra ells a la recepció.

Quan la manifestació ha estat desconvocada, la majoria dels manifestants han anat ràpidament en grup cap al metro. No hi ha hagut ni una detenció, però sí 5 identificacions de persones que es veu que duien algunes de les octavetes repartides.

De camí cap a casa, satisfetes, entre algunes companyes pensavem: Novartis, talla ara els teus vincles amb HLS, sinò, no ho dutis, tornarem!

(CAST)
Crónica de la manifestación contra la experimentación animal en Barcelona

Este sábado, alrededor de las 12.30h del mediodía, las más de 150 personas que se encontraban concentradas en la plaza Monumental, hemos empezado a arrancar nuestro paso agitado cortando la Gran Vía en dirección a la sede de Novartis (una de las empresas clientes más importantes de Huntingdon Life Sciences, el laboratorio de vivisección más grande de Europa). La marcha no ha sido un paseo; se ha gritado con rábia consignas y amenazas contra HLS, Novartis i la experimentación con animales en general, como también se han gritado y pintado frases a favor de la liberación animal y contra la dominación.
Durante el recorrido, algunos asistentes a parte de tener el detalle de hacer las pintadas en concesionarios como FIAT y Hunday (no hemos de oblidar la relación que tienen estas empresas con la destrucción de la tierra o con la represión de compañeras de otros estados, en el caso de Fiat), han encendido bombas de humo, humo que se confundía con el humo general que vierte cada día la metropoli. También se han repartido un montón de octavillas durante todo el camino.
Llegados frente nuestro objetivo por este día, la sede de Novartis, se han colocado algunes de las diferentes panartes hechas por los manifestantes en un primer plano para que las cámaras del sistema de seguridad de dicha empresa tuvieran el detalle de leer. Para tener la certeza que nos tomarían en serio, sólo se han dejado dos únicos cristales de la desena que tienen a la fachada de la sede sin pintar; éstos eran los cristales de una de las dos entradas de acceso, que han acabado siendo totalmente destruïdas con una tapa suelta de la cloaca a base de patadas. Algunos activistas han entrado dentro lanzando las octavillas informativas que se havian hecho contra ellos a la recepción.
Quan la manifestación ha estado desconvocada, la mayoría de los manifestantes han ido rápidamente en grupo hacia el metro. No ha habido ni una detención, pero sí 5 identificaciones de persones que se ve que llevaban encima algunas octavillas repartidas.
De camino a casa, satisfechas, algunas compañeras pensábamos: Novartis, corta ahora tus vínculos con HLS, sino, no lo dudes, volveremos!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica de la manifestació contra l’experimentació animal a Barcelona
12 feb 2008
Esta molt bé fotre canya al HLS, però fer pintades a les botigues de cotxes... Au va, segur que vosaltres o la vostra familia en te de cotxe, i es que el problema no son els cotxes el problema es que funcionin amb petroli, si fossin tots electrics jo no tindria cap problema.
Re: Crònica de la manifestació contra l’experimentació animal a Barcelona
13 feb 2008
molt be molt be,
endavant amb la lluita de carrer, per tots els mitjans per denunciar lexplotacio i tortura dels animals, actes com aquest son un oasis, son el paradis anelat, pero amb els peus a la terra i les pedres a la ma...
la nostra violencia es contra coses materials
la seva violencia es contra persones i coses


a i ni cas al carallot anterior, els cotxes son una merda ben grossa i les empreses quels venen encara mes
Re: Crònica de la manifestació contra l’experimentació animal a Barcelona
13 feb 2008
me equivocat,
la seva violencia es contra animals i persones
Sindicato Sindicat