Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat d¨Endavant-OSAN davant les agressions feixistes a Castelló
12 feb 2008
Arran de les agressions feixistes a Castelló, entre les quals hi va haver una a un company independentista, militant de l'organització, el passat cap de setmana.
Des de l'Assemblea Comarcal d'Endavant-La Plana volem denunciar i expressar la nostra profunda indignació davant els diversos atacs feixistes patits durant el passat cap de setmana a la ciutat de Castelló, entre els quals es troba el més absolut acte de covardia d'assaltar en grup a un dels nostres companys quan tornava sol cap a casa el diumenge de matinada.

A l'hospital van informar que no era la primera persona en presentar-se a urgències aquella nit, i que la majoria dels agredits eren d'origen llatinoamericà. A més, la nit abans un grup també va atacar un establiment on se sol reunir gent ideològicament propera a l'esquerra independentista i que participa activament en els moviment socials de la comarca.

És evident que aquesta última sèrie d'agressions no consitueixen un fet aïllat i que els seus objectius són clarament polítics. Denunciem la total impunitat amb què aquest tipus de violència política contra les opcions d'esquerra, independentistes i les persones immigrades es dóna, i que posa de manifest la hipocresia de l'Estat espanyol i el seu aparell policial en els seus criteris de criminalització selectiva i la seua complicitat amb els grups ultradretans que li fan la feina bruta.

Assemblea d'Endavant (OSAN) de La Plana.

11 de febrer de 2008

This work is in the public domain
Colera camping CNT