Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Bicis y peatones queremos ser prioritarios
11 feb 2008
carril bici Francesc Macià.jpg
Siempre el mismo esquema, como en la Pza. Francesc Macià (ver foto): Si llevas tu coche echando humo y haciendo ruido la atraviesas en un plis-plas: sólo 1 semáforo, los demás están sincronizados para no molestarte. Si, en cambio, vas a pie o en tu bicicleta tienes 4 semáforos más, todos en rojo. ¿Qué opción le queda al ciclista? Si aceptas que tu tiempo vale la cuarta parte que el de un automovilista, entonces puedes tomar ese 'carril bici' de la Señorita Pepis que alguien pintó un día pasando por ahí (línea verde). Si no...

Extraído de http://ciclistabcn.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Bicis y peatones queremos ser prioritarios
11 feb 2008
jo personalment, usuari a diari de la bicicleta a Barcelona, prescindeixo tant com puc del carril bici, que està pensat no com a una via per a transitar amb bicileta, sinó per pasturar amb bicicleta.
Jo la rotonda de Francesc Macià sempre la faig per l'interior, amb els cotxes, si ets prou ràpid i habil, la fas abans que ells, i més egur que no pas pel carril bici, ja que els cotxes fan l'stop, sobre el carril bici davant dels semàfors i no respecten mai el carril bici.
Menys patxangeo i reapropiem-nos de l'asfalt!
Re: Bicis y peatones queremos ser prioritarios
13 feb 2008
Estic absolutament d'acord. En general els carrils bici de les voreres serveixen més de passeig per vianants i gossos que no pas per circular en bicicleta. En quant als que hi ha a la calçada serveixen de ona de càrrega i descàrrega, parada de taxi o de carril complementari de motocicletes per avançar o de carril de gir per qualsevol altre vehicle. Personalment estic molt cansat d'haver de tragar tot el fum de les motocicletes al carril bici i haver de canviar contínuament de carril per seguir la meva marxa.
Crec que tots els ciclistes que ens trobem en aquesta situació ens fem sentir i ocupem l'asfalt per reclamar un espai robat per part d'aquestes màquines contaminants anomenades cotxes, en les quals en general viatja una sola persona.
Sindicat Terrassa