Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Izquierda Unida a debate
10 feb 2008
Intervención de Albert Escofet (PSUC viu) y Lluís Rabell (Revolta Global) en el espacio Onda Libre de Radio Contrabanda.
La necesaria denuncia y explicación de las derivas antidemocráticas de la actual dirección de IU,es el primer paso para conseguir recuperar la ilusión por este proyecto de izquierda transformadora. Es por esto que hemos de agradecer la valentía y generosidad de los dos compañeros de Izquierda Unida que vinieron a decir en alto lo que ya es sentido con un amplio malestar en el seno de la federación.



Este es el enlace para escucharlo en vuestro ordenador:


http://www.archive.org/details/IzquierdaUnidaADebate
Mira també:
http://www.archive.org/details/IzquierdaUnidaADebate

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Izquierda Unida a debate
10 feb 2008
esteu acabats.

els projectes anticapitalistes seràn independentistes o no seràn, més que res per la necessitat de la Unitat Popular i els diferents ritmes polítics a cada lloc del estat español.

visca la CUP!!!
Re: Izquierda Unida a debate
12 feb 2008
Iniciativa han d'anar al talego, per corruptes i prevaricadors.
Re: Izquierda Unida a debate
12 feb 2008
"els projectes anticapitalistes seràn independentistes o no seràn, més que res per la necessitat de la Unitat Popular i els diferents ritmes polítics a cada lloc del estat español."

jajaja, estas fet tot un crack de la ciència política...ni tu mateix tens ni puta idea del que acabes de dir...no vagis de guais intentant quedar com un intelectual, perque el que fas es quedar com un subnormal profund...
Sindicato Sindicat