Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Novartis queda desenmacarada a la manifestació contra la experimentació animal
09 feb 2008
avui a les 12 del migdia estava convocada una manifestació contra l'experimentació animal que partia de monumental cap a la seu de Novartis.
avui a les 12 del migdia estava convocada una manifestació contra l'experimentació animal que partia de monumental cap a la seu de Novartis. La multinacional farmaceutica esta al punt de mira per la seva vinculació amb HLS, una de les empreses mes importants del món per l'experimentació animal.

Mes de 150 persones han recorregut els carrers fins a la seu de Novartis. Abans s'ha tallat la circulació al crit de "Novartis colabora con los asesinxs", "HLS tortura y asesina", "No a la vivisección", i altres consignes contra la dominació animal. S'han repartit octavilles informatives i finalment s'ha arribat a la seu.

Les parets han quedat pintades i la gent continava cridant "novartis, teneis las manos manchadas de sangre", "novartis vamos a por ti". A l'interior de les oficines només es podia veure un segurata que utilitzava el telefon insistenment.

La policia no ha trigat en arribar quan unes quantes persones que aporrejaven la porta de vidre l'han trencada finalment. La seu de Novartis ha quedat pintada i amb vidres trencats desenmacarant l'imatge de responabilitat social amb la que juga.

Al finalitzar la manifestació hi ha hagut un moment de descontrol fugint de la policia i han identificat a alguns companys.

Estigueu a la guait per saber més informació. Per saber més sobre experimientació animal, HLS, i la seva relació amb novartis:
http://heura.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat