Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Corrent Roig dóna suport a la vaga del 14-F contra el projecte de Llei d’Ensenyament del Tripartit i crida a participar a la manifestació
08 feb 2008
Corrent Roig estem radicalment en contra del document de bases de la futura Llei d’Ensenyament de Catalunya que el Tripartit vol aprovar abans que acabi l’actual curs polític. Corrent Roig fem una crida a plantar cara a aquestes polítiques favorables als interessos del capital, que suposen un atac en profunditat a conquestes històriques de la classe treballadora.
cartellvagaensenament14feb.jpg
Corrent Roig dóna suport a la vaga del 14-F contra el projecte de Llei d’Ensenyament del Tripartit i crida a participar a la manifestació (12 hores, Plaça Universitat, Barcelona)



Corrent Roig estem radicalment en contra del document de bases de la futura Llei d’Ensenyament de Catalunya que el Tripartit vol aprovar abans que acabi l’actual curs polític.

Aquest projecte de llei suposala traslació a Catalunya de les polítiques privatitzadores, segregadores, jerarquitzadores i desreguladores del govern Zapatero en l’àmbit de l’ensenyament públic estatal (LOE, LOU, procés de Bolonya...) i és la conseqüència lògica del Pacte Nacional per l’Educació signat fa dos anys a Catalunya, que ja obria una important via de privatització de l’ensenyament públic.

Per molt d’esquerres que s’autonomeni, dissortadament el Tripartit ha demostar amb escreix que és capaç d’anar més enllà en polítiques neoliberals del que va arribar CiU, el partit més representatiu de la burgesia catalana. Ho ha demostrat, entre altres polítiques, en la privatització de la sanitat i del transport, en la subordinació a les multinacionals en els processos d’acomiadaments massius... i ara també vol liquidar un ensenyament públic cada cop més subsidiari del privat.

Corrent Roig fem una crida a plantar cara a aquestes polítiques favorables als interessos del capital, que suposen un atac en profunditat a conquestes històriques de la classe treballadora. Donem tot el nostre suport a la jornada de vaga convocada unitàriament pels sindicats de l’ensenyament públic exigint la retirada del document de bases. Considerem que aquesta mobilització ha de ser un pas decisiu en l’impuls d’un ampli moviment en defensa de l’ensenyament públic (amb ensenyants, estudiants, pares i mares, organitzacions i col·lectius polítiques, socials i sindicals d’esquerra...) que planti cara a la privatització i a la desregulació de drets que planteja el Tripartit.

No al Projecte de Llei d’Ensenyament privatitzador, jerarquitzador i desregulador del Tripartit!

Participem a la manifestació del 14 de febrer, a les 12 hores, a la Plaça Universitat!

Barcelona, 2 de febrer de 2008

CORRENT ROIG

correntroig ARROBA telefonica.net

http://catalunya.corrienteroja.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Corrent Roig dóna suport a la vaga del 14-F contra el projecte de Llei d’Ensenyament del Tripartit i crida a participar a la manifestació
08 feb 2008
el frente judaico de liberacion de judea també hi serà
Re: Corrent Roig dóna suport a la vaga del 14-F contra el projecte de Llei d’Ensenyament del Tripartit i crida a participar a la manifestació
09 feb 2008
Una anàlisi ben encertada i documentada. Gràcies per penjar-la. Per lluitar contra aquesta llei calen totes les adhesions possibles. I sembla que no tindrem pas les adhesions dels grans partits, ni a la nostra mani vindrà en Jordi Pujol, en Carod, en Saura; a diferència d'altres manis que s'han anunciat fins i tot a Indymedia.

I, per seguir la broma d'en pocapena d'en Monty, jo proposo una pancarta: "MARAGALL = Herodes de la jerarquització, la segregació i la desregularització"

Dijous tots a la mani !!! Ens hi juguem molt!!!
Sindicato Sindicat