Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[Gramenet] Diumenge 10, acte antifeixista
08 feb 2008
Acte Antifeixista 2008

Un any més, la Comissió Antifeixista 27 de Gener, de Gramenet del Besòs, organitzem un acte per tal de recuperar la memòria històrica antifeixista del nostre poble, coincidint amb el 27 de Gener, data en què entraren les tropes franquistes a la ciutat.

Així, malgrat el canvi de dates, el proper diumenge 10 de febrer, a les 12h, hem convocat una concentració on es durà a terme un acte d'homenatge a diversos lluitadors i lluitadores antifeixistes de Gramenet del Besòs.
cartell%20definitiu%2027G.jpg
Avui divendres 8 de febrer, la Comissió Antifeixista 27 de Gener hem participat d'una xerrada/conferència sobre feixisme a l'IES Puig Castellar on hem aprofitat per convidar a les persones assistents a participar de l'acte que durem a terme diumenge.

Tanmateix, l'acte constarà d'un homenatge a diverses persones i col·lectius com ara el conjunt d'afusellats pel franquisme, Julia Romera i la Unió de Joventuts Antifeixistes (UJA), els alcaldes Celestí Boada i José Berruezo. A banda, però i com a mostra d erebuig al feixisme actual també retrem homenatge als antifeixistes que han sigut assassinats com ara fa 15 anys en Guillem Agulló, en Roger (de la Vila de Gràcia) i en Carlos (de Madrid).

La recuperació de la memòria històrica antifeixista d ela nostra ciutat va lligada a la dle moviment obrer. Per això, enguany hem volgut donar suport a la manifestació que demà dissabte realitzaran els conductors i conductores d'autobusos de TMB a les 18h a Plaça Universitat de Barcelona. Des de Gramenet sortirem a les 17.30h del Metro Santa Coloma. A la vegada, el comité de vaga ha informat seran presents al nostre acte, on intentarem donar-lis veu.

DIUMENGE 10 FEBRER
12H PLAÇA DE LA VILA

GRAMENET DEL BESÒS ANTIFEIXISTA!

COMISSIÓ ANTIFEIXISTA 27 DE GENER.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat