Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Acció contra un vivisector a BCN
05 feb 2008
El pasado fin de semana se visitó el domicilio de Jordi Cantó Martorell, máximo encargado del estabulario de la Universidad Autónoma de Barcelona donde animales de diversas especies son encerrados para su uso en experimentación animal.

Se pintó el portal y varias paredes de los alrededores con frases como "Jordi Cantó Assassí", o "Jordi Cantó encierra y mata animales por dinero".

Marcar públicamente a los responsables de la explotación es lo mínimo que podemos hacer para que entiendan que su impunidad comienza a agrietarse y que tarde o temprano todo el daño que están haciendo se volverá contra ellos.

QUE EL MIEDO CAMBIE DE CAMPO

Amantes de la noche

febrer 2008
Barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció contra un vivisector a BCN
05 feb 2008
Ataqueu a persones i a propietats privades on s´experimenta i es mata animals i en cambi no teniu collons de fer el mateix amb cliniques abortives. Vosaltres direu, no es el mateix. Es clar que no, l´abortament als 6 i 8 mesos es molt pitjor, ademès de que no son cobayes, conills i rates, son nens el que es mata. pero bueno, queda mes ecologic i mes wapo dir que evites salvar un animal que una persona,perque llavors ja et diuen catolicarra i reaccionari.
Re: Acció contra un vivisector a BCN
05 feb 2008
la diferència es que hi ha gent que ja ho fa, i pels animals no ho fa ningú. Ademés, crea el teu grup i fes-ho tu, pamplines!
Re: Acció contra un vivisector a BCN
05 feb 2008
Demano als administradors d'Indymedia que esborrin el primer comentari per feixista i catolicoradiactiu.

Per cert, molt bona l'accio! Anims!
Re: Acció contra un vivisector a BCN
05 feb 2008
salut als companys antiespecistes i de pas reivindicar l'avortament lliure i gratuit.
Re: Acció contra un vivisector a BCN
05 feb 2008
Res a veure amb els antiabortistes, però no trobeu que per molt desgraciat que sigui el desgraciat del primer comentari assenyala una certa contradicció?
Re: Acció contra un vivisector a BCN
05 feb 2008
Jo crec que no es coherent , fliping, teniu tota la raó, hauriem d´ estar a favor de l´abortament lliure i gratuït i en contra de la vivisecció, perque sentinte parlar a tu i als altres dos, no comprenc com a vosaltres no se us ha abortat abans.
Re: Acció contra un vivisector a BCN
05 feb 2008
Jo crec que l'avortament hauria de ser lliure, gratuit, i s'hauria de poder practicar fins els 45 anys despres del part. Crec que fins i tot hauria de ser obligatori en determinats casos.
Re: Acció contra un vivisector a BCN
06 feb 2008
Jo tinc dubtes molt seriosos sobre la viviseccio, pero aquests que van pel mon comparant les vides dels animals amb les vides dels humans tambe s'equivoquen.

S'ha de posar la linia a algun lloc.
Re: Acció contra un vivisector a BCN
06 feb 2008
ACABAR AMB L'EXPERIMENTACIÓ ANIMAL I OBRIR LES GÀBIES. ELS NOSTRES MOTIUS

Tenim diverses raons per oposar-nos a l’experimentació animal. La primera és que defensem que els animals no humans no són recursos que poguem utilizar, manipular i destruir a la nostra voluntat. Són individus amb interessos pròpis, amb capacitat de ser lliures i viure les seves vides de forma autónoma. Per tant, criar-los i mantener-los en gàbies per després torturar-los i assassinar-los pel motiu que sigui és simplement un acte d’opressió que no estem disposades a tolerar.



En segon lloc l’experimentació animal és perillosa, en tant que els resultats derivats de proves realitzades en una espècie no són sempre aplicables a una altra. Una substància pot no ser tòxica per un gos i en canvi ser mortal per un humà. I al contrari. Aquest desajustament ha tingut conseqüències desastroses en la vida de moltes persones. Com a exemples recents tenim el cas de tres medicaments de Novartis que han hagut de ser retirats del mercat pels seus efectes perjudicials:

- L’anti-inflamatori Prexige era propens a causar danys irreparables en el fetge dels pacients, i en el momento que es va descubrir la seva toxicitat ja havia estat consumit per 60.000 persones.

- El fàrmac Zelnorm ha estat identificat com el causant de diverses falladles cardíaques que van tenir lloc el març del 2007

- El medicament Exjade va provocar a principis de d’any passat als EEUU vàries morts per efectes secundaris en el ronyó.

I aquests són tant sols els casos greus que coneixem, tenint en compte que de vegades és necessari que passi més temps perque els efectes d’una substància tòxica es deixin veure en el organismo les perspectives no són bones.



Deixant de banda el fet de que per nosaltres l’experimentació animal (sigui útil o no) és èticament inaceptable, la seva propia essència fa que ens qüestionem les implicacions del venerat “progrés científic!. Aquesta idea de progrés, fortament lligada al desenvolupament imparable de la tecnología, justifica que s’explotin salvatgement animals, que es restringeixin cada cop més les cotes de llibertat que tenim els humans o que s’enverini i destrueixi la Terra de mil maneres diferents. Els meravellosos beneficis d’aquest avanç científic i tecnològic ja no ho són tant quan ens adonem que lluny de complir-se les promeses utòpiques formulades en èpoques anteriors pels defensors del “progrés�, el món cada cop és més semblant a l’escenari descrit per la més pessimista de les pel·lícules de ciència ficció. Els descobriments en la cura de malalties es veuen sobrepassats per l’aparició de noves patologies i el creixement de moltes que ja existeixen, en conseqüència directa de les condicions de vida nocives que se’ns han anat imposant. El planeta s’endinsa en una profunda crisi ecològica, les tensions socials augmenten per la violència dels sistemes econòmics i polítics i els espais naturals van desapareixent devorats per noves urbanitzacions, trens d’alta velocitat, preses, centrals energètiques i d’altres. Davant aquest panorama, cada vegada resulta més difícil mantenir la fe en el progrés, la ciència, i l’economia que ens han estat governant fins ara. És aquesta mateixa fe la que ens impedeix pensar sobre les atrocitats que s’estan portant a terme als laboratoris d’experimentació animal. Pot ser va sent hora d’abandonar-la.

Extret de http://heura.wordpress.com
Re: Acció contra un vivisector a BCN
06 feb 2008
Flipo amb vosaltres. Amb la de problemes reals que hi ha! Penso que aquesta noticia no és massa política. A on arribarem a parar
Re: Acció contra un vivisector a BCN
11 feb 2008
pero cm podeu matar animals esk no penseu????

weno jo tinc k fer un treball sobre l'experimentacio animal pero ho tinc k fer a favor
pero esk estic en cotra

weno men vaig k tinc k acabar el treball
Sindicato Sindicat