Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
3a Mostra de videoactius i de desobediència
05 feb 2008
La 3a mostra de videoactius i de desobediència escalfa motors!
publimostra.jpg
La 3a mostra de videoactius i de desobediència escalfa motors!

La resistència a les imposicions del poder existeix des de que neix el mateix poder. La desobediència s'ha fet servir històricament per a oposar-se a obligacions que atempten contra la vida, la dignitat i les necessitats bàsiques. Són maneres de fer que no hem inventat nosaltres: la resistència i la solidaritat són eines populars que formen part de la història de les lluites pel benestar col.lectiu. Encara que les vulguin criminalitzar i associar a delinqüència o incivisme, hi ha gent com tu i com la teva veïna jubilada que han fet, fan i faran actes prohibits i il.legals però necessaris per sobreviure en aquest món.

Aquesta pretén ser una mostra per a descobrir models de resistència a la violència policial, política, econòmica i social. Vol mostrar com són les accions directes de desobediència. Vol veure com es duen a terme, la varietat d'aquestes.. i també vol veure com s'organitzen els que les duen a terme, els motius, les vivències, les pors i la repressió.


A la seva pàgina web www.elpratenvenda.com podeu participar de la confecció del programa enviant propostes, temàtiques, etc. A principis de febrer sortirà el programa tancat, animeu-vos i participeu!
Mira també:
http://www.elpratenvenda.com
http://www.maulets.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat