Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Jornada Antirrepressiva-Absolució Enric i Robe!
04 feb 2008
Jornada antirrepressiva a Elx
Dissabte, 9 de Febrer

11:00 - Concentració, performance, paradeta informativa i esmorzar solidari.
A la plaça de Les Flors

20:00 - Presentació del cas dels 2 joves d'Alacant, encausats per segellar immobiliàries.
- Projecció "Les ferides de terra"
Al Centre Cultural Margalló (c/ Solars, 40)
jornadaantirrepressiva[1].jpg
Jornada antirrepressiva a Elx
Dissabte, 9 de Febrer

11:00 - Concentració, performance, paradeta informativa i esmorzar solidari.
A la plaça de Les Flors

20:00 - Presentació del cas dels 2 joves d'Alacant, encausats per segellar immobiliàries.
- Projecció "Les ferides de terra"
Al Centre Cultural Margalló (c/ Solars, 40)

La destrucció del territori, a causa de l'especulació urbanística i la construcció salvatge, és el problema mediambiental més greu al qual s'enfronta la nostra comarca.
Les polítiques d'ordenació urbanística basades en "el deixar fer" a les grans empreses constructores ens estan portant a una situació límit, que probablement ja no siga reversible. El camp d'Elx i les nostres platges van desapareixent a mesura que avança implacable la massa d'asfalt i ciment. Fins i tot els espais naturals protegits, El Clot de Galvany i el Fondo, es troben amenaçats.

Aquesta construcció caòtica i desmesurada comporta molts problemes: la manca d'aigua per abastir la població, l'espectacular augment dels preus de la vivenda que ens impedeixen l'accés a les classes populars, la manca d'espais per a les relacions socials i el desenvolupament cultural, l'endeutament de les famílies, el desarrelament del poble al paisatge i a la terra, l'abandonament de les terres de cultiu i el gran risc que comporta una economia basada en l'especulació urbanística.
Davant aquesta situació, les lluites ecologistes i per l'habitatge van prenent força, articulant una ferma resposta col·lectiva arreu dels Països Catalans. Cada vegada s'alcen més veus i mans disposades a posar fi a la destrucció del territori, disposades a exigir un model territorial just i participatiu, on el conjunt de la població decidim com són els espais urbans i rurals que volem.

L'estat espanyol intenta acallar aquestes veus posant en marxa el seu aparell repressor. En un nou intent de silenciar-nos, 2 joves d'Alacant han sigut acusats de segellar immobiliàries i se'ls demana una multa de fins 16.000€ per reivindicar el nostre dret a una vivenda digna.

No deixarem que l'ordenació del nostre territori continue decidint-se als despatxos de constructores mafioses i de regidors corruptes, com tampoc anem a permetre que se'ns criminalitze per defensar els nostres drets.
Passem a l'acció:
Fem fora els especuladors!

www.maulets.org/elx
Maulets, el jovent independentista revolucionari
Assemblea d'Elx

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornada Antirrepressiva-Absolució Enric i Robe!
04 feb 2008
La vivienda esta molt cara i no tindrem casa en la puta vida, però no estic convençut que segellar inmobiliaries canviï això.

Potser anar a votar aquestes eleccions pot donar més resultats.
Re: Jornada Antirrepressiva-Absolució Enric i Robe!
04 feb 2008
Suposo Jon que tu vius a l'estat espanyol. El sistema polític assumeix a la seva constitució, en l'article 33 (drets i deures dels ciutadans)"el dret a la propietat privada i a l'herència". Aparentment això que et pot semblar molt obvi suposa que els governs, tant els de les CCAA com el central no poden intervenir sobre els bens privats per posar-los al sevei del conjunt de la societat. És a dir, no pot nacionalitzar empreses que no siguin creades per l'estat, ni pot expropiar pisos. Alhora cap dels dos partits majoritaris: PP i PSOE, imprescindibles per canviar la constitució, estaràn disposats a actuar en aquest sentit ja que són finançats i controlats per potents grups econòmics, ja des dels inicis de la malanomenada transició.
A partir d'aquí et plantejo una situació sobre la que et recomano que hi pensis, almenys durant més de 3 segons.
Colera camping CNT