Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
[CAJEI] El jovent de la Garriga en lluita per defensar el poble!
02 feb 2008
El proper divendres 8 de febrer a les 8 del vespre, a la sala polivalent del Teatre del Patronat, el jovent prenem la paraula i diem prou: presentem la campanya contra l’especulació i la destrucció del nostre territori. Us hi esperem!
territori_pla_final.TIF
territori pla final.TIF (1,37 MiB)
Creixement irracional i desmesurat, destrucció del patrimoni històric i modernista, camp de golf de Rosanes, grans centres comercials que ofeguen el petit comerç, habitatges i locals inassequibles pels joves, davallada constant de lâactivitat agrícola i ramadera, degradació dels nostres boscos i del nostre riu... Quin futur li espera al nostre poble?

El jovent de lâesquerra independentista, organitzats amb lâAssemblea de Joves âLa Repúblicaâ?, pensem que el mal, en gran part, ja està fet: el nostre poble ja no és el que era. Durant molts anys, les empreses immobiliàries, constructores i promotores, amb la complicitat dels bancs i de lâAjuntament, han saquejat sistemàticament la Garriga, traficant injustament amb el nostre patrimoni, i jugant sàdicament amb els drets de la gent del poble, que no seâns ha preguntat en cap moment si estàvem dâacord en transformar tant dràsticament i irremeiablement el nostre territori.

Tanmateix, això no significa que estigui tot perdut, ja que encara estem a temps dâorganitzar-nos i lluitar contra la màfia especuladora local, per evitar el futur que ens espera si no hi posem remei. Cadascú de nosaltres, garriguencs i garriguenques, ha de tenir una bona raó per unir-se a la causa de la Garriga: sigui per defensar el seu petit comerç, per evitar la destrucció dâaquell camp on anava amb bicicleta de petit, per reclamar la recuperació del riu on alguns havien tingut la sort de banyar-sâhi o per reivindicar el legítim dret dels joves a poder-nos emancipar al poble on hem crescut o que ha acollit la nostra família.

Per això, el proper divendres 8 de febrer a les 8 del vespre, a la sala polivalent del Teatre del Patronat, el jovent prenem la paraula i diem prou: presentem la campanya contra lâespeculació i la destrucció del nostre territori. Us hi esperem!

Ni especulació, ni destrucció, el jovent defensem el territori!!!

- Assemblea de Joves âLa Repúblicaâ? (membre de la CAJEI)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] El jovent de la Garriga en lluita per defensar el poble!
03 feb 2008
Ni un pas enrere per defensar el nostre territori!
Re: [CAJEI] El jovent de la Garriga en lluita per defensar el poble!
03 feb 2008
Salvem la sínia!
Colera camping CNT